+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Senior salarisadministrateur Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Heb je veel ervaring en ambitie, maar wil je ook tijd voor andere dingen in het leven? Deze kans biedt je meer verantwoordelijkheid met iets minder uren. Je gaat de salarisadministratie leiden en ad hoc hr-taken oppakken. Dit alles bij een grote naam in de bouw. Je krijgt een goed salaris en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Plus, er is aandacht voor jouw gezondheid en een goede balans tussen werk en privé. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Maak ik een optelsom van jouw carrière dan heb jij de laatste jaren heb jij aan werkervaring gewonnen, maar aan ambitie niets verloren. Een goede basis voor het maken van een volgende stap. Eentje waarbij je meer verantwoordelijkheid krijgt, maar iets minder uren maakt. Omdat er meer is dan werk in je leven. Hoe het binnen deze vacature precies zit? Hier ga jij de verantwoordelijkheid om de salarisadministratie van A tot Z naar je toe trekken. Binnen een grote organisatie echt je eigen toko runnen dus. 

Wat deze rol bovendien veelzijdig maakt? Naast het verzorgen van en de verantwoordelijkheid over de salarisadministratie, verwerk je ook verschillende ad hoc hr-werkzaamheden. Van het melden van ziekte- of herstelmeldingen aan de arbodienst  tot het bijhouden van de tijdregistersystemen. Jij zit er graag elke dag weer bovenop en stelt zo niet alleen jezelf, maar ook collega's in staat om het maximale eruit te halen. Zoals het hoort binnen een fijne functie blijven ook de beloningen nooit lang achterwege. Hoe klinkt een salaris tot €4.500,- bruto naar rato en de kans om deels vanuit huis aan de slag te gaan?


Waar kom jij te werken?

Die vind je in Den Bosch! Om precies te zijn op steenworp afstand van de Zuiderplas en het Zuiderpark. Vanuit hier ga je onderdeel uitmaken van een grote naam binnen de bouw. Jaarlijks vervoert men 20 miljoen ton aan grondstoffen en andere producten. Zeg ik grote club, bedoel ik ook een grote club. Dit ambitieuze, internationale concern telt ruim 55.000 medewerkers verspreid over 2500 locaties door heel Europa. Met recht dé marktleider in de wereld van cement, zand, grind en betonmortel. Het team waar jij dagelijks mee werkt is op een aantal handen te tellen en daarmee uiteraard een iets minder groot. Vraag ik een aantal van hen naar de huidige bedrijfscultuur, komen woorden als diversiteit, duurzaamheid en ontwikkeling snel op tafel als belangrijkste kernwaarden. Het is een omgeving waar iedereen gelijke kansen krijgt en de aanmoedigingen om jezelf verder te ontwikkelen nooit ver weg zijn. Voorwaarden van een werkvloer waarop jij jezelf een eigen afdeling ziet dragen?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om een beter beeld te geven van wat je in deze rol gaat doen zoom ik graag samen in op je grootste verantwoordelijkheden in deze functie. In de praktijk ga je druk zijn met: 

het van A tot Z up-to-date houden van de personeels/salarisadministratie om zo organisatie breed een correcte salarisbetaling te garanderen. Hiervoor beheer, bewerk en controleer je meerdere (salaris)mutatieshet melden en beheren van ziek- en herstelmeldingen. Updates op dit vlak deel je met de arbodienst het delen van informatie aan collega's van verschillende afdelingen. Deze hebben zij nodig om rapportages uit te werkenhet onderhouden van contact en een goede relatie met externe partijen als het UWV, verzekeraars en de belastingdienst het bijhouden van geautomatiseerde tijdregistersystemen. Van controle tot het uitvoeren van eventuele correcties

Hebben de interne hr managers administratieve ondersteuning nodig, ook dan sta jij graag vooraan.


Herken jij jezelf hierin?

Je bent in de juiste vorm gegoten wanneer je: 

beschikt over mbo 4+ werk- en denkniveau 3 tot 5 jaar aan werkervaring binnen de (salaris)administratie en/of hr met je meeneemt bij voorkeur een PDL-diploma op zak hebtbekend staat als sociaal, gestructureerd en dienstverlenendde weg kent binnen AFAS en Excel graag 32 tot 36 uur per week het verschil komt maken de Nederlandse en de Engelse taal schrijvend en sprekend goed beheerstDen Bosch goed kan bereikenWat krijg je ervoor terug?

Ook die doen ertoe. Daarom ben je als senior salarisadministrateur o.a. zeker van:  

maandelijks tot €4500.- bruto (o.b.v. kennis, ervaring en een fulltime dienstverband)de mogelijkheid om hybride te werkentijd voor jezelf. In de vorm van minimaal 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverbandvergoeding voor je reiskosten wanneer je deze maaktaandacht voor je vitaliteit en een goede balans tussen werk en privéeen overdosis werkplezier en waardering van je collega'seen aantrekkelijke pensioenregeling gezellige etentjes of uitjes (maar voel je tot niets verplicht)

En? Kan ik op je rekenen? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en dan spreek ik je snel! Nog vragen over deze vacature? Bel mij dan op 013 580 27 20. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in