+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Verpleegkundig specialist Ambulante Zorg Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGNet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.785 - € 6.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als verpleegkundig specialist binnen ons ambulante team draag je bij aan de verbetering van de zorg voor een brede doelgroep met complexe psychiatrische problemen. Je werkt in een multidisciplinair team dat zich kenmerkt door passie, enthousiasme en ontwikkelingsgerichtheid. Naast een uitdagende en afwisselende baan, bieden we een unieke Balansregeling waarmee je jouw budget naar keuze kunt besteden aan vrije tijd, opleidingen of meer. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die bevlogen en enthousiaste verpleegkundig specialist? Als verpleegkundig specialist bij GGNet lever je binnen het ambulante team Apeldoorn een wezenlijke bijdrage aan de verbetering van de zorg voor onze patiënten.

Jouw werkplek
Binnen het team ambulant houden we ons bezig met ambulante behandeling binnen de SGGZ. Wij zijn een multidisciplinair team (regioteam) en bieden ondersteuning, behandeling (zowel individueel als in groepen) en outreachende hulp aan cliënten. We werken hierbij diagnose overstijgend en hebben dan ook te maken met een brede doelgroep met veelal complexe psychiatrische problemen.
Wij zijn een enthousiast team, wat gepassioneerd is voor onze doelgroep, en gedreven is om samen met elkaar aan de slag te gaan. Tevens blijven we ons als team ontwikkelen waarbij een actieve rol in gewaardeerd wordt.

Zo werk jij
Als verpleegkundig specialist voer je verrichtingen (voorschrijven, onderzoeken, meten en behandelen) uit volgens protocollen, procedures en richtlijnen. Je coördineert programma's, informeert en adviseert de patiënt en patiëntengroepen over hun aandoening of ziekte, het verloop, de behandeling en de gevolgen. Deze taken voer je uit binnen het ambulante-team.

Je werkt vanuit een academisch (dus probleemoplossend en analytisch) denkkader, hanteert domein specifieke kennis op een hoog niveau en waarborgt zo, in samenwerking met andere disciplines, de kwaliteit van zorg. Je verspreidt kennis in de organisatie, maar ook via symposia, workshops en voorlichtingsbijeenkomsten.

Wat neem je mee
Jij beschikt als verpleegkundig specialist over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Met jouw flexibiliteit lukt het om aan te passen aan de behoefte van onze patiënt. Jij werkt graag in een ambulante setting in teamverband, want jij zorgt er samen met het team voor dat onze patiënten de passende zorg ontvangen om aan hun herstel te werken.

Daarnaast:

✔ Ben je in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ- Verpleegkundig Specialist (GGZ-VS) en hebt een BIG-registratie.
✔ Kun je knelpunten zelfstandig oplossen in de werkzaamheden die je uitvoert.
✔ Weet je om te gaan met weerstand bij patiënten.
✔ Neem je verantwoordelijkheid en hecht je veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.

Dit krijg je van ons
Wij bieden je een contract voor 28-36 uur per week voor de duur van jaar met zicht op een vaste aanstelling.

• Inschaling in functiegroep 65, met een bruto maandsalaris tussen € 4.785,- en € 6.264,- afhankelijk van kennis en ervaring op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
• Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
• Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds Zorg&Welzijn). GGNet betaalt 50% van jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. voor meer informatie.
• De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven.
• Eigen scholingsbudget van 1500,- per jaar voor het behalen van de verplichte registratiepunten voor je 5 jaarlijkse herregistratie.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van GGNet.

Echt iets voor jou?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Kees Goudzwaard, manager Ambulante teams Apeldoorn, via telefoonnummer 06-81134476.

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van onze procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in