+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Projectleider Sociaal Domein Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij als projectleider sociaal domein volop aan de slag bij verschillenden gemeenten? Je kennis en expertise inzetten om een startend of lopend project in goede banen te leiden? Kom dan samen met Bender je kennis inzetten bij de gemeente. Om onze werkwijze verder uit te leggen, geven wij antwoord op drie belangrijke vragen:  

Wie zijn onze opdrachtgevers? Onze grootste opdrachtgever is gemeente (alle gemeentes in Nederland) en partners van de gemeente (VNG, het sociaal wijkteam of sociaal loket).  

Hoe werkt werken via Bender? Als projectleider sociaal domein heb je een samenwerkingsovereenkomst met Bender. Onze regiomanagers zoeken voor jou uitdagende en afwisselende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Hierin nemen ze je expertise, je kennis en werkervaring mee. De opdrachten die wij binnenkrijgen zijn afwisselend, het kan algemeen gaan over het sociaal domein, het kan zich ook specificeren richting de Wmo, jeugdhulpverlening, schuldhulpverlening of Participatiewet. We kijken hierbij naar jouw expertise en maken hierin de beste match.  

Hoe zien lopende projecten er via Bender uit? Elke gemeente werkt anders en heeft hierdoor ook een andere uitvraag. Veelal ga je als projectleider aan de slag met een door de gemeente opgesteld plan. Als projectleider verwachten wij dat jij jouw expertise hierin gaat inzetten om het project tot een goed einde of vervolg te brengen. Je werkt samen met projectmedewerkers, teamleiders, projectleiders en legt verantwoording af aan de projectmanager.  



Gevraagd

Je bent een projectleider met ruime gemeentelijke werkervaring binnen het sociaal domein. Ook vinden we het belangrijk dat je in het bezit bent van:

  • Een hbo/wo diploma die aansluit bij deze functie en het sociaal domein; 
  • Coachende en leidinggevende vaardigheden;
  • Detacheringsmentaliteit en flexibiliteit;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar 

Ben je zzp'er binnen sociaal domein of overweeg je te zzp'en? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.



Aanbod

Bij Bender word je ingezet op tijdelijke opdrachten bij gemeenten. Wij werken namelijk samen met vrijwel elke gemeente in Nederland. De duur van een opdracht verschilt; dit kan 3 maanden zijn, 6 maanden of een jaar. Ook de inhoud van de opdrachten is afwisselend. 

Naast het contact met jouw regiomanager en Bender collega's brengt Bender jou nog veel meer: 

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten, zodat jij jouw kennis kunt verbreden en over kan brengen bij verschillende gemeenten
  • Salaris afgestemd op gemeentelijke cao, jouw werkervaring en ambities, tot €6.000 bruto p.m. o.b.v. een 40-urige werkweek (salaris is bespreekbaar)
  • Pensioenregeling, bonusregeling en meer
  • Een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik) of reiskostenvergoeding, net waar jouw voorkeur ligt
  • Talloze trainingen, cursussen, webinars via onze Bender Academie om jezelf altijd te blijven ontwikkelen


Bedrijfsomschrijving

Bender is een detacheerder en erkende opleider binnen het sociaal domein, zorg en ruimtelijk domein. Er werken ruim 900 professionals bij Bender die worden ingezet bij onze opdrachtgevers. Je start bij Bender telkens weer met een nieuwe, uitdagende opdracht die vaak tussen de 3 en 12 maanden duurt. Hierdoor kun je blijven groeien en ontwikkelen. Aandacht en groei zijn kernwoorden die Bender typeren. De aandacht ontvang je van jouw regiomanager; jouw directe aanspreekpunt. Ook kun je bij je regiomanager terecht voor persoonlijke ontwikkelingsvragen. Je komt in contact met je Bender collega's tijdens bijeenkomsten zoals lezingen, intervisiegroepen, borrels en luxe uitjes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in