+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Teamleader Supply & Demand Planning Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

STROOM Supply Chain Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als leidinggevende van het Supply & Demand Planning team (4 FTE), rapporteer je aan de Customer Service Manager en geef je leiding aan een mix van ervaren professionals en jong talent. Je bent bedreven in het coachen, ontwikkelen en begeleiden van je collega's, met een sterke focus op het behouden van klanttevredenheid. Jij fungeert als de verbindende schakel binnen je team.

In deze rol ben je werkzaam binnen hun Business Unit Returns. Ze zijn actief op zes verschillende locaties in Nederland en verzorgen de retourlogistiek voor diverse klanten, waaronder de grootste supermarktketen van Nederland. Hierdoor is flexibiliteit vereist, ook tijdens de feestdagen, en zul je af en toe op verschillende locaties aanwezig zijn.

Je verantwoordelijkheden omvatten het beheer van overeengekomen klantvoorwaarden en de deelname aan operationele vergaderingen met belangrijke klanten. Je bent bedreven in het sturen van de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van je teamleden en speelt een actieve rol bij het promoten en uitvoeren van verbeteringsvoorstellen voor operationele en administratieve processtromen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapporten en analyses met betrekking tot prestaties, voortgang en marges, en stuur je indien nodig bij om de KPI's te behalen. Je hebt ook een signaleringsfunctie op het gebied van forecasting en dagelijkse operationele prestaties, waarbij je proactief handelt wanneer dat nodig is. Het oppakken en begeleiden van (verbeter)projecten behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.


Gevraagd

Wat betreft jouw kwalificaties en ervaring, vragen ze minimaal een HBO-werk- en denkniveau, een sterk analytisch vermogen, minimaal 3 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen de logistieke dienstverlening, kennis van de Nederlandse retailsector en de gebruikte ladingdragers (rti's), en bekendheid met ladingdragerpoolconcepten. Daarnaast verwachten ze dat je stevig in je schoenen staat, stressbestendig bent, en bereid bent om 40 uur per week te werken. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift is vereist.


Aanbod

Ze bieden een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang centraal staan. Je kunt rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, waaronder een prima salaris, reiskostenvergoeding en een solide pensioenregeling. Ze hanteren flexibele werktijden om een optimale balans tussen werk en privé te waarborgen. 


Bedrijfsomschrijving

Een toonaangevende logistieke gigant, staat wereldwijd bekend om zijn expertise in supply chain management. Hun uitgebreide dienstenaanbod omvat lucht- en zeevracht, warehousing, distributie en op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren en geografische regio's. Met een scherp oog voor operationele efficiëntie en klanttevredenheid beheert het bedrijf complexe logistieke processen en waarborgt het tijdige leveringen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in