+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Operationeel Inkoper Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jess wecan werving, selectie & advies

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wil je werken in een bedrijf dat snel groeit en echt iets betekent voor de toekomst? We zoeken een Operationeel Inkoper die ons team komt versterken. Je gaat aan de slag met het inkopen van materialen en diensten. We bieden je de kans om te groeien en je talent verder te ontwikkelen. In een gezellige sfeer, met een goed salaris en leuke extra s. Ook krijg je elke dag vers fruit en vieren we samen successen. Een ideale plek om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature

Wil je graag werken bij een bedrijf wat sterk groeit? Met jouw inkoop talenten en ambitie bijdragen aan een nog gezondere ontwikkeling? Wij zijn per direct op zoek naar een:
.
OPERATIONEEL INKOPER (32/40 uur per week)

.
Als Operationeel Inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten voor de hele Groep. We zijn een onderneming met meerdere vestigingen in Nederland. Je doet dit op basis van het besteladvies uit ons ERP programma en houdt hierbij rekening met afgesloten raam- en/of inkoopcontracten. Je houdt tijdens het hele inkooptraject de afspraken, contractvorming en levertijden scherp in de gaten. Je legt alles vast en wanneer nodig onderhandel je stevig of grijp je in. Zie je mogelijkheden voor verbetering? Zie je kansen voor innovatie of duurzame producten? Daar houden wij van! Jij bent onze nieuwe aanpakker en kunt goed schakelen tussen de verschillende disciplines.

.
Wie ben jij:
Het belangrijkste: je beschikt over inkooptalent en je wilt dit verder ontwikkelen. Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en technisch inzicht. Ervaring in een vergelijkbare functie is een must. Heb je ervaring in de GWW-sector? Nog beter, maar zeker niet noodzakelijk. Via onze opleidingsmogelijkheden brengen we je alle benodigde productkennis bij. Basiskennis van Engels en Duits is handig om te communiceren met onze buitenlandse leveranciers. Daarnaast beschik je natuurlijk over alle standaard zaken zoals doorzettingsvermogen, enthousiasme, goede communicatieve vaardigheden en ben je secuur, flexibel, collegiaal en zelfstandig… maar dat spreekt voor zich.

.
Wat mag je verwachten:
Als eerste een goede kop koffie tijdens een kennismakingsgesprek. Maar belangrijk is dat wij je de mogelijkheden bieden om jouw inkoop talent en technisch inzicht in te zetten en verder te ontwikkelen. Dit doe je in een informele werkomgeving, met een goed salaris, genoeg vrije dagen, leuke extra’s bij een goed resultaat, iedere dag vers werkfruit en een knalfeest met jouw collega’s uit het hele land. Samengevat geven wij jou de kans om persoonlijk en professioneel te groeien.

.
Wie zijn wij:
Wij zijn een groep specialistische bedrijven waar de GWW-aannemer, groenspecialist, industrie en overheid terecht kan voor alles wat te maken heeft met infrastructuur, watermanagement en groen in de stad. Wij adviseren, delen kennis, zorgen voor het ontwerp, produceren, leveren en nemen werk uit handen. Ons hoofdkantoor en centraal magazijn staan in de omgeving van Arnhem, daarnaast zijn er nog andere vestigingen verdeeld over het land.

Wij willen graag bijdragen aan een betekenisvolle leefomgeving door de actuele vraagstukken over duurzaamheid, circulariteit en klimaatadaptatie met beide handen aan te pakken. Met slimme innovaties maken we de weg vrij naar een toekomst met meer herbruikbare materialen en reduceren we het gebruik van grondstoffen.

Daarnaast combineren we onze producten in concepten die de gevolgen van klimaatverandering, zoals wateroverlast, droogte en hittestress, tegengaan. Met onze oplossingen dragen wij bij aan een leefbare openbare ruimte en toekomstbestendige steden.

.
Kom jij met ons het verschil maken? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Voor extra informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met Jessica van Bavel 06 2155 7956 – via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Solliciteer direct met cv:via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze opdracht zal op basis van werving & selectie worden ingevuld. Dat wil zeggen dat je direct op contract komt bij deze opdrachtgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in