+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dodewaard.

Inkoper Dodewaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

dormakaba

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Dormakaba Nederland, marktleider in toegangsoplossingen en beveiligingssystemen, zoekt een gedreven Inkoper om ons team te versterken. In deze rol speel je een cruciale rol in het optimaliseren van ons inkoopbeleid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid. Geniet van een hybride werkmodel, uitstekende secundaire voorwaarden zoals een leaseauto, winstdeling, en een actieve personeelsvereniging, naast de kans om je carrière vorm te geven binnen een wereldwijd team. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van toegangsoplossingen en beveiligingssystemen voor o.a. scholen, ziekenhuizen, luchthavens, hotels en kantoren. We maken we toegangen tot en in gebouwen gemakkelijker, slimmer en veiliger. Ons werk is belangrijk. Jij bent belangrijk. Wij bieden onze mensen de mogelijkheid om hun loopbaan vorm te geven door te groeien. Met ongeveer 16.000 werknemers wereldwijd draagt elk teamlid bij aan onze missie. Door als één wereldwijd team te werken, laten we het bedrijf groeien, groeien we samen en laten we onszelf groeien. Bouw samen met ons aan je carrière!

Ben jij een ervaren en gedreven buyer / inkoper / procurement manager die klaar is voor een nieuwe uitdaging? dormakaba Nederland zoekt een getalenteerde inkoop-professional om aan deze nieuwe functie binnen de Nederlandse organisatie invulling te geven. Vind jij het leuk om bij te dragen aan het optimaliseren van het inkoopbeleid dat zorgt voor optimale beschikbaarheid van producten en diensten tegen optimale condities? Vind jij het bovendien vanzelfsprekend belangrijk dat kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid voorop staan? Solliciteer dan nu op deze vacature!


Wat ga je doen als Inkoper

Als Inkoper bij dormakaba Nederland houd je je bezig met het verwerven van alle benodigde producten, materialen en diensten die gerelateerd zijn aan de verkoop en installatie van onze hoogwaardige producten. En ook met de inkoop van consumables en facilitaire zaken zoals energielevering, lease, onderhoud en beveiliging. Je bent verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces, van het aanvragen en beoordelen van offertes tot het bewaken van leveringsvoorwaarden en -tijden.

Je werkt nauw samen met interne stakeholders om de inkoopbehoeften te definiëren en vervolgens de beste leveranciers te selecteren. Hierbij houd je altijd rekening met het Procurement beleid van Group en ondersteun je lokale stakeholders bij inkoop gerelateerde zaken.

Naast het uitvoeren van het inkoopproces, optimaliseer je voortdurend de inkoopprocessen en procedures om efficiëntie te garanderen. Je minimaliseert het inkopen buiten contracten en processen om (maverick buying) en zorgt ervoor dat de juiste werkwijzen en procedures worden gehandhaafd.

Belangrijk is dat je actief deelneemt aan de biedingsfase van projecten om de total cost of ownership te waarborgen en het projectteam te ondersteunen bij het verkrijgen van concurrerende offertes. Hierbij selecteer je de juiste leveranciers en onderhandel je over prijs en levertijd.

Vanuit je rol als inkoper, onderhoud je ook de relaties met leveranciers, voer je leveranciersbeoordelingen uit en zorg je voor een correcte administratie en data-invoer in de systemen.

Voor de Nederlandse organisatie is dit een nieuwe rol. Je werkt binnen de kaders van Corporate Procurement. Je rapporteert aan de Finance Manager Nederland en je wordt functioneel aangestuurd door de Market Procurement Head for Central and North Europe vanuit Group Procurement.


Wat wij jou als Inkoper bieden
  • Een goed salaris tussen de €4.000,- en €5.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek, afhankelijk van je kennis, opleiding en werkervaring.
  • Hybride werken vanuit huis en je werkplek op ons kantoor in Dodewaard.
  • Werkweek van 32 tot 40 uur.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden:
    • 25 vakantiedagen + 7 roostervrije dagen.
    • Diverse onkostenvergoedingen.
    • Winstdeling.
    • Bij aansluiting collectieve ziektekostenverzekering, vergoedt dormakaba 50% van de zorgpremie van de medewerker.
  • Gratis vers fruit op kantoor.
  • Laptop en telefoon van de zaak.
  • Leaseauto.
  • Actieve personeelsvereniging.
  • Interessante (in-house) trainingen en opleidingen die ervoor dienen om jouw kennis op peil te brengen en te houden en jezelf te blijven ontwikkelen.
Wat wij van jou vragen
  • Minimaal een afgeronde HBO diploma, bij voorkeur in een relevant vakgebied zoals Supply Chain Management, Inkoop, Commercie of Bedrijfseconomie.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare inkoopfunctie, bij voorkeur in de technische sector.
  • Goede beheersing en kennis van SAP-MM.
  • Ervaring met het onderhouden van relaties met leveranciers en het uitvoeren van RfXs en quotation evaluations in SAP en eProcurement is een pré.
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden en analytisch vermogen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen met zowel interne als externe stakeholders.
  • Een proactieve, hands-on en resultaatgerichte mindset.

Inclusiviteit is een essentiële waarde binnen dormakaba, en we moedigen mensen van diverse achtergronden en ervaringen aan om te solliciteren. We geloven sterk in de kracht van een diverse en inclusieve werkomgeving, waarin alle medewerkers zich gewaardeerd, gerespecteerd en ondersteund voelen. Bij dormakaba streven we ernaar om een cultuur te creëren waarin iedereen gelijke kansen heeft om te groeien, te leren en bij te dragen aan ons succes.


Over dormakaba

Wij bieden onze klanten een breed scala aan producten, oplossingen en services voor een beveiligde en comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten. Wereldwijd behoren wij tot de top drie van bedrijven in de markt voor toegangs- en beveiligingsoplossingen. Met meer dan 16.000 medewerkers staan wij in meer dan 130 landen aan de zijde van onze klanten. En met meer dan 150 jaar ervaring staat dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze klanten zijn marktpartijen actief in de bouwbranche en eindgebruikers zoals ziekenhuizen, luchthavens, hotels en kantoren. In Nederland werken ca. 250 mensen en hebben we vestigingen in Dodewaard, Nijkerk en Utrecht.


Locatie Dodewaard

Je standplaats wordt de locatie Dodewaard, ons hoofdkantoor in Nederland. Op dit moment werken er circa 150 medewerkers vanuit deze locatie. We kennen een platte organisatiestructuur en werken in een informele sfeer. In de lunchpauze hebben we collega’s die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen.

En wie bij ons komt werken, merkt het meteen: We zijn nieuwsgierig naar mensen en verwachten altijd het beste van hen. dormakaba-collega’s zijn te typeren als open, ondernemend en betrouwbaar, met lef, doorzettingsvermogen en humor. We zijn onderdeel van een groot internationaal en professioneel concern en tegelijkertijd zijn we in Nederland informeel en klein waardoor we elkaar kennen, het menselijke aspect belangrijk is en we slagvaardig kunnen werken.





Contact en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maarten Mutsaers, Finance Manager Nederland, telefoon 06-55726499, of met Femke Heuvel, Recruiter, telefoon 06-42125232.
Direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw CV.

#LI-FH1

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in