+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Inkoper * Buyer * Formule 1 * Interim (projectduur 6 mnd/ 1 jr) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Inkoper – Buyer is jouw verantwoordelijkheid de operationele inkoop. Je neemt een centrale rol in binnen de organisatie. Vanuit een zelfstandige rol met eigen verantwoordelijkheden werk je nauw samen met jouw collega’s Inkoper – Buyer. Je bent de schakel tussen de (technische en productie) afdelingen en de verschillende internationale leveranciers. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:
  • Het inkopen van technische producten
  • Administratief verwerken van inkooporders in het ERP systeem
  • Aanmaken van contracten
  • Het maken van de juiste keuzes van leveranciers
  • Relatiemanagement zowel met de interne afdelingen als met de leveranciers
Kortom een veelzijdige rol, waarbij je veel kunt betekenen voor de organisatie!
 

Gevraagd

Inkoper -  Buyer; je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een (Assistent) operationeel Inkoper – Buyer functie. Het inkoopproces en ERP systemen (bij voorkeur SAP) hebben weinig geheimen voor je. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel in de Nederlandse als Engelse taal uitstekend. Ook heb je een goed luisterend vermogen en weet je door vragen te stellen ‘de juiste vraag’ te achterhalen. Daarnaast ben je kostenbewust, een echte relatiemanager, gestructureerd, nauwkeurig en bovenal een fijne collega waarop je kunt bouwen!  Je bent op korte termijn beschikbaar (per 1 november of 1 december a.s.) en wil graag jouw ervaringen inzetten voor een bijzondere organisatie. Het allerbelangrijkste is dat je houdt van jouw Inkoper – Buyer vak!  Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie, operationele Inkoper- Buyer baan in een leuk, gezellig en nuchter team binnen een bijzondere en internationale organisatie. Wat is er nu leuker dan op verjaardagen te kunnen aangeven dat mede door jou Verstappen zo goed kan rijden in de Formule 1?! Het betreft in eerste instantie een baan voor 6 maanden, waarbij je direct in dienst treedt bij dit gespecialiseerde inkoopbureau! Er bestaan zeker mogelijkheden tot verlenging of zelfs een vaste baan (onbepaalde tijd). Kennissessies met collega Inkopers, opleiding en trainingen in jouw Inkoper – Buyer vak zullen jou ook aangeboden worden. Er wordt een goed vast salaris geboden van ca. € 2.500,-- tot ca. € 3.000,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. De organisatie is modern en bied je veel flexibiliteit.

Bedrijfsomschrijving

Als Inkoper – Buyer werk je in een team van meer dan 10 inkoopprofessionals. Je werkt vanuit het wereldwijde hoofdkantoor van deze bijzondere productie organisatie in Arnhem. Het kwalitatief hoogstaand technisch product dat de organisatie maakt, wordt onder andere gebruikt in de Formule1. De organisatiecultuur kan omschreven worden als nuchter, gedreven, internationaal, professioneel en gezellig. Collega’s zijn trots op de producten die het bedrijf maakt en waarderen het, dat het zo gezellig is met elkaar! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in