+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Inkoper - Serviceorganistatie Tiel Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.370 - € 5.593 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inkoopregie bij een organisatie die jouw creativiteit en empathie waardeert. In deze rol ben je de verbindende factor tussen inkoopbeleid en de praktijk. Je speelt een cruciale rol in het cyclische inkoopproces door contracteigenaren te ondersteunen. Dit is jouw kans om een nieuwe functie vorm te geven en bij te dragen aan ons succes. Jouw inbreng is essentieel in een gemoedelijke, vooruitstrevende afdeling. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij thuis in inkoopprocessen binnen een grotere organisatie en heb je oog voor de gevoeligheden van behoeftestelling tot actief contractbeheer dan is deze functie jou wellicht op het lijf geschreven. Je gaat niet zozeer inkopen; regisseren is een beter woord. Het heeft alles met inkoop te maken maar is vooral een functie waarin je op eigen titel binnen de organisatie de contracteigenaren en/of gedelegeerde beheerders aanspreekt op hun rol in een cyclisch, periodiek proces. Ben jij klaar om je talenten in te zetten en zo bij te dragen aan ons succes? Reageer dan direct!

Inkoper - Tiel
32 uur per week

Jij als ‘inkoper’ …
bent bij Santé Partners de spil tussen inkoopbeleid en het soepel laten verlopen van het operationele en tactische inkoopproces. Een van de belangrijkste taken is het tijdig signaleren van belangrijke basisbehoeften binnen de organisatie en het ondersteunen van contractbeheerders in zaken als behoeftestelling; het monitoren van contractafspraken versus klanttevredenheid (KPI’s) en het periodiek in beeld brengen van het dynamische krachtenveld van inkoop versus onze primaire en ondersteunende processen.

Inkoop als ondersteunend bedrijfsproces is een nieuwe functie binnen Santé; je kunt hier dus alle vorm aan geven zoals jij dit voor je ziet!

Voor de praktijk betekent dit dat je met collega’s op alle niveaus het gesprek aan moet gaan en dat je beschikt over een stevige dosis creativiteit. Het feitelijke inkopen op grotere dossiers gebeurt in afstemming met contracteigenaren en Intrakoop als externe partner. Samengevat ben je een belangrijke collega in ons team met een groot empathisch vermogen. Op die manier draag je bij aan het succes van onze organisatie!

Jouw nieuwe werkplek
De afdeling Facilitair is relatief klein en overzichtelijk. De sfeer is er gemoedelijk en iedereen heeft er zin in om mooie stappen voorwaarts te zetten.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €4.370,- en €5.593-, schaal FWG 60  (cao VVT).
  • eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • 8% vakantiegeld.
  • Telefoon en laptop
  • reiskostenvergoeding conform cao VVT
  • pensioenregeling.

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ HBO werk- en denkniveau
✓ Kennis van verschillende contractvormen en markten.
✓ Juridische basiskennis rond inkoop en logistiek
✓ NEVI 1 afgerond of gelijkwaardige opleiding
✓ Kennis of ervaring met AFAS (contractenmodule) is een pré

Samen sterk met Santé Partners
Wij willen samen het verschil maken, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Is de functie van inkoper jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct. Wanneer wij dé collega gevonden hebben zal deze vacature sluiten. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met manager inkoop, Emiel Doodkorte (06- 16097292). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, Adviseur Recruitment (06 - 33046687).

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.
Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in