+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Inkoper Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.700 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inkoop binnen een internationale en groeiende organisatie. Als inkoper speel je een cruciale rol in het coördineren van inkoopactiviteiten, het handhaven van optimale voorraadniveaus en het onderhouden van sterke leveranciersrelaties. Geniet van een uitdagende functie in een hecht team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, pensioenregeling, en een bonus bij niet-ziek zijn, naast volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als inkoper bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van inkoopactiviteiten tussen planning en productie. Je zorgt voor tijdige beschikbaarheid van materialen en beheert voorraadniveaus. Daarnaast onderhoud je sterke relaties met leveranciers, neem je deel aan verbeterprojecten en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor inkoopgerelateerde zaken

Omschrijving

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het coördineren van inkoopactiviteiten tussen de afdelingen planning en productie. Dit omvat het zorgen voor tijdige beschikbaarheid van materialen en het beheren van voorraadniveaus. Je onderhoudt sterke relaties met leveranciers en bent het eerste aanspreekpunt voor inkoopgerelateerde zaken, zowel intern als extern. Tevens neem je actief deel aan verbeterprojecten binnen de organisatie.

Aanbod
  • Een verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een klein, hecht team in een internationale en groeiende omgeving.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen en 3 ADV dagen, een winstdelingsregeling, pensioenregeling en een jaarlijkse bonus bij niet-ziek zijn.
  • Direct zicht op het resultaat van je werk en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.


Gevraagd

* HBO werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen op het gebied van inkoop (NEVI).
* Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een productieomgeving.
* Kennis en ervaring met het inkopen van grondstoffen en verpakkingen is een pré.
* Uitstekende beheersing van de Engelse taal.
* Goede kennis van MS Office programma's en bekendheid met MRP systemen (Exact).

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een toonaangevende speler in de sector van hygiënische oplossingen. Ze ontwikkelen en produceren gespecialiseerde producten voor handreiniging, industriële reiniging en desinfectie. Hun missie is bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van klanten door het voorkomen van ziekten. Met een wereldwijd bereik biedt de organisatie een fijne werkomgeving met kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in