+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Projectmanager Vastgoed Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.185 - € 6.320 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in een uitdagende rol als Projectmanager, waarbij je verantwoordelijk bent voor het realiseren van nieuwbouw- en transformatieprojecten met een focus op duurzaamheid. Je werkt in een omgeving die ruimte biedt voor persoonlijke groei en een goede werk-privébalans waardeert, inclusief mogelijkheden voor thuiswerken. Jouw inzet draagt bij aan de verbetering van zorgfaciliteiten en de levenskwaliteit van anderen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met een aan autisme verwante stoornis of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Brabant.


Bedrijfscultuur

Siza is een organisatie die ruimte geeft aan persoonlijke groei. Daarom krijgen medewerkers volop kansen om cursussen of een opleiding te volgen. Ze hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Je gaat werken in een betrokken en gedreven team dat uitkijkt naar jouw komst.

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van diverse nieuwbouw- en transformatieprojecten. Hierbij spelen ook duurzaamheidsambities van Siza een belangrijke rol. Daarnaast ken je de exploitatiebelangen van de zorgorganisatie en gebruikers en weet jij deze op de juiste manieren mee te nemen in je projecten.

Je begint met het leggen van de basis, van planning tot oplevering, en draagt zorg voor de bouwvoorbereiding en contractering, waarbij je ook innovatieve uitvoeringsvoorstellen maakt. Je bent niet alleen een manager, maar ook een adviseur tijdens de ontwikkeling van het project, en je speelt een cruciale rol bij het kiezen van de juiste bouwmethodiek. In elke fase van het realisatieproces houd je de GOTIK-aspecten scherp in de gaten en zorg je voor gedetailleerde rapportages naar o.a. je opdrachtgevers. Bovendien ben je altijd op zoek naar nieuwe bouw- en beheerinnovaties om de projecten toekomstbestendig te maken.

Je bent niet alleen, want je coördineert en leidt jouw team van externe adviseurs en interne projectteamleden. Maar je stopt daar niet - je streeft naar samenwerking met collega's van verschillende afdelingen, zoals zorg, beheer en ICT, om de gebruikservaring naar nieuwe hoogten te tillen. Samenwerking is essentieel in jouw rol, en je werkt nauw samen met externe partners om het beste resultaat te bereiken. Je bent een echte verbinder die iedereen op één lijn brengt. Als voorzitter van bouwvergaderingen zorg je voor open communicatie en ben je aanwezig bij zowel tussentijdse als eindopleveringen. Contractmanagement, rapportage, planning en afwijkingssignalering behoren tot jouw taken, en je zorgt ervoor dat alle technische, gebruikersinstucties en garantiegegevens correct, volledig en tijdig worden geleverd.


Functie eisen
  • HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Bouwkunde
  • Relevante werkervaring
  • Ervaring met zorgvastgoed is een pré 

Competenties: 

  • Energiek
  • Oplossingsgericht
  • Organisatorisch sterk

Je gaat een uitdagend avontuur aan, waar je de kans krijgt om mee te werken aan een vernieuwde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Afhankelijk van jouw ervaring en kennis word je ingedeeld in FWG 65. Deze schaal loopt van bruto € 4185,- tot € 6320,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Je ontvangt een eindejaarsuitkering en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in