+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Consulent Bijzondere Bijstand Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een opdrachtgever zoeken we een Consulent Bijzondere Bijstand. Heb je ervaring in dit werk of tijdens een stage? Dan is dit jouw kans. Je helpt met het verwerken van aanvragen en geeft informatie aan mensen die hulp nodig hebben. Je werkt in het Sociaal Domein, waar je verschillende taken krijgt. We bieden interessante opdrachten en je kunt voor een lange tijd bij ons werken. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een Consulent Bijzondere Bijstand. Heb jij enige (stage)ervaring op het gebied van Bijzondere Bijstand, kennis van de Participatiewet en wil je graag een steentje bijdragen aan het verwerken van aanvragen op het gebied van Bijzondere Bijstand? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! Ga je voor ons aan de slag dan bieden we afwisselende en uitdagende opdrachten binnen het Sociaal Domein! Een contract voor langere duur is dan ook zeker bespreekbaar!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het gehele afhandelingstraject van de binnenkomende aanvragen voor individuele voorzieningen op het terrein van de bijzondere bijstand en minimaregelingen. Het is daarnaast je taak de burgers te informeren en te adviseren over de werking en mogelijkheden binnen de inkomensondersteunende regelingen. 

Als Consulent is het jouw primaire taak de binnenkomende Bijzondere Bijstand aanvragen te verwerken. Aan de hand van de persoonlijke situatie van de aanvrager en de regelgeving beoordeel je de doelmatigheid en de rechtmatigheid van de nodige ondersteuning, rapporteer je de bevindingen en stelt de beschikking op. Je werkt mensgericht en bent voldoende flexibel en besluitvaardig om af te wijken van de regels en maatwerk te leveren. In je werk kijk je niet alleen naar financiële problematiek maar heb je ook aandacht voor problematieken op andere leefdomeinen. Zo nodig verwijs je warm door naar collega’s in de keten. Je werkt actief mee aan de doorontwikkeling van het gebiedsgericht werken en bent actief in het netwerk van ketenpartners.



Gevraagd

Wat breng je mee?

  • Een relevante MBO/HBO opleiding, bij voorkeur Sociaal Juridische Dienstverlening;
  • Bij voorkeur kennis van de Participatiewet en gemeentelijke ervaring in vakgebied bijzondere bijstand en minima;
  • Goede redactionele, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Een zakelijke, kritische en collegiale werkhouding;
  • Klantgericht, besluitvaardig en resultaatgericht,
  • Je hebt oog voor de menselijke maat;
  • Je bent op korte termijn voor 24 uur per week beschikbaar.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ga je voor ons aan de slag, dan ga jij je bezig houden met uitdagende opdrachten bij gemeenten! Hiervoor ontvang je een passend salaris, conform de CAO van de opdrachtgever.

Ben je bij BMC Sociaal Domein, Yacht group in dienst dan heb je recht op 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en aanvullende verzekeringen. Ook hebben we de mogelijkheid om via ons eigen BMC Academie jou de juiste opleidingen en trainingen te kunnen bieden die bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling!



Bedrijfsomschrijving

Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet.

Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal ik voldoening uit een tevreden professional die ik heb kunnen helpen bij de volgende stap in zijn/haar carrière. Voor meer informatie over deze functie, bel of mail mij gerust. Ook ben ik via WhatsApp goed bereikbaar! E-mail: [email protected] tel: 06-46408515
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in