+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Consulent Bijzondere Bijstand Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.317 - € 4.752 p/m

Vacature in het kort

Als consulent bijzondere bijstand beoordeel je aanvragen van mensen die extra hulp nodig hebben, bijvoorbeeld voor een tandartsrekening. Je beslist of ze recht hebben op hulp en hoeveel. Bij ons, Maandag(R), kun je veel leren en groeien. Je werkt op verschillende plekken, dus het is nooit saai. Je krijgt de kans om in verschillende gemeenten te werken en nieuwe dingen te ontdekken. Dit maakt je werk heel afwisselend. Ook kun je bij ons een cursus volgen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wat doet een consulent bijzondere bijstand?

Een consulent bijzondere bijstand beoordeelt het recht op de aanvraag. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat een uitkeringsgerechtigde een aanvraag doet voor een tandartsrekening of een wasmachine. Je behandelt niet alleen het recht op de aanvraag, maar kent het bedrag toe of wijst het af. Als consulent bijzondere bijstand ben je bekend met de verschillende aanvragen, vind je het niet erg om onderzoek te doen of de telefoon op te pakken om een cliënt nog wat extra informatie te geven of uit te vragen.

Wat houdt een consulent bijzondere bijstand bij Maandag® in?

Wij hebben bij Maandag® een groot netwerk, maar wij kijken samen met jou eerst of je ergens naartoe wil groeien en welke gemeente daar het beste bij zou passen. Zo kun je naast deze opdracht bijvoorbeeld een cursus volgen! Het leuke aan detacheren is dat je bij verschillende gemeenten een kijkje in de keuken kan nemen. Hoe kleiner de gemeente, des te afwisselender je taken zijn, maar bij een grotere gemeente kan het zijn dat jij je meer specialiseert in een onderwerp. 4000 professionals werken dagelijks bij Maandag®, lijkt het jou ook leuk om met ons samen te werken? Solliciteer dan via de onderstaande button!


Functie eisen
  • In bezit van een MBO diploma (richting Juridisch Administratief Medewerker);
  • Minimaal 1 jaar ervaring als consulent bijzondere bijstand;
  • Tussen de 24 en 36 uur beschikbaar;
  • Je bent communicatief vaardig in zowel woord als schrift.
Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start! Een interessante mogelijkheid om flexibel te werken in de breedste zin van het woord. Zowel thuis als op kantoor en het aantal uren dat bij je past. Wat werken als consulent bijzondere bijstand bij Maandag® zo leuk maakt is dat je in verschillende keukens gaat kijken; bij zowel kleine als grote gemeenten. Zien wij elkaar snel?


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Consulent Bijzondere Bijstand die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in