+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Aankomend adviseur akoestiek Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DGMR Raadgevende Ingenieurs

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Met jou in ons team kunnen we nog meer uitdagende akoestische vraagstukken voor onze klanten oplossen. Binnen ons akoestisch team werk je aan projecten als theaters, bioscopen, musea en sportcomplexen, waarbij je een cruciale rol speelt in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige gebouwontwerpen. Je adviseert over een breed scala aan akoestische en bouwfysische aspecten, waarbij je de kans krijgt om onbetreden paden te verkennen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Met jou in ons team kunnen we nog meer uitdagende akoestische vraagstukken voor onze klanten oplossen. Ben jij klaar voor bijzondere projecten die om een niet-standaard benadering vragen?

Binnen ons akoestisch team houden wij ons bezig met projecten als Schouwburg Nijmegen, Theater Zuidplein, Poppodium Brogum Zierikzee, Poppodium Victorie Alkmaar, diverse Pathé en VUE Bioscopen, Kröller Müller Museum en Museum Paleis het Loo. Onze akoestische expertise brengen we ook in bij haalbaarheidsstudies naar de huisvesting van culturele organisatie en het adviseren van projectontwikkelaars, bouwers en leveranciers over lichte (houten) bouwconstructies. Deze projecten vragen een adviesbenadering die verder gaat dan de inzet van de standaard reken- en beoordelingsmethoden.
Jouw bijdrage is belangrijk voor onze opdrachtgevers. Jij bent hun aanspreekpunt en steun bij het realiseren van een integraal en kwalitatief hoogwaardig gebouwontwerp of bouwconcept. In veel gevallen neem je samen met onze adviseur brandveiligheid deel aan (ontwerp)vergaderingen. Binnen deze vergaderingen adviseer je over akoestiek en bouwfysica. Denk hierbij aan bouw- en ruimteakoestiek, installatiegeluid, daglichttoetreding, energiezuinigheid en duurzaam bouwen. Je hoeft uiteraard niet alle kennis zelf in te brengen. Zo nodig neem je een collega met de juiste kennis mee. Je bent de spil tussen onze opdrachtgevers en de adviesdisciplines van DGMR.
Jij ziet niet alledaagse ontwerpopgaven en adviesvragen op het gebied van akoestiek en geluid als een mooie uitdaging. Je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vindt het leuk om nog onbetreden paden te verkennen.

Jouw collega Peter:
“Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan. Een stap waarin je jezelf verder kan ontwikkelen? Zie je jezelf in een meer adviserende rol en projectleiding geven aan niet alledaagse projecten? We nemen je graag mee in ons adviesteam dat zich voornamelijk bezig houdt met theaters, bioscopen, musea en sportcomplexen. Je maakt dan onderdeel uit van onze vakgroep akoestiek, geluid en trillingen.”
Peter Bijvoet I Senior adviseur


Gevraagd

Voor ons is het allerbelangrijkste dat je een nieuwsgierige en vindingrijke collega bent, die kansen ziet en vorm weet te geven aan de complexe adviesvragen die wij krijgen. Jij kan buiten de geëigende ontwerpoplossingen denken, de benodigde onderbouwingen bij onze specialisten neerleggen en onze opdrachtgevers voorzien van een passend en praktisch advies. De vakgroep waaronder je valt heeft een focus op de vakgebieden akoestiek, geluid en trillingen. We worden extra enthousiast als je hier ervaring en affiniteit mee hebt. Maar we denken niet in strakke kaders, we zoeken jouw toegevoegde waarde
Jij wilt graag je eigen netwerk opbouwen in adviesprojecten, hier krijg je bij ons alle ruimte voor en natuurlijk begeleiden jouw senior collega’s jou hierbij. De verantwoordelijkheid voor een projectteam past goed bij je en je bent goed in het verdelen van taken, bewaken van budgetten en het coachen van je collega’s.


Aanbod

Wat bieden wij jou?
  • Vanaf dag één krijg je een buddy. Deze maakt jou wegwijs in de organisatie en is jouw inhoudelijke vraagbaak. Ook op de momenten dat je thuiswerkt, zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt en dat je je naaste collega’s leert kennen.
  • Je komt te werken bij een organisatie waar je jezelf mag zijn. Wij waarderen de diversiteit van onze mensen en streven naar een inclusieve cultuur. Iedereen moet zich betrokken en gewaardeerd voelen, ondanks de verschillen in achtergronden en aandachtsgebieden. Simpelweg omdat diversiteit tot de mooiste oplossingen leidt.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij hebben onze eigen DGMR Academie met een gevarieerd aanbod aan cursussen. Tevens hebben wij een online opleidingsplatform waarbij je meer dan 150 trainingen kunt volgen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om externe trainingen, bijeenkomsten en workshops bij te wonen.
  • Wij ondersteunen je met het ontdekken van jouw talenten. Je krijgt regelmatig voortgangsgesprekken om te bespreken wat goed gaat, waar je energie van krijgt en wat je zou willen doen. Je krijgt bij ons een uitdagende baan met volop groeimogelijkheden gericht op jouw toekomst!
  • We hebben een actieve groep collega’s en een actieve personeelsvereniging die vaak evenementen organiseert, zoals een vrijdagmiddagborrel, zeilweekend, hardloopwedstrijden etc. Ook zijn er o.a. lunchwandelingen, een jaarlijkse zomerbijeenkomst, stimuleren we het fietsgebruik met een ecobonus en is er een persoonlijk sportbudget om met collega’s te kunnen sporten.
  • Bij ons krijg je de ruimte om je werkweek zo in te richten dat het past bij jouw privéleven. Samen met jou kijken we naar de juiste balans tussen het op kantoor werken en het thuiswerken.
  • Wij bieden jou een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt, is ons kantoor in Arnhem. Deze is goed te bereiken met het OV.
  • Behalve een goed salaris, dat past bij de functie, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, NS business card, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.
Kom jij jouw kennis en talenten met ons delen?

Nog vragen over de functie? Bel met Daan Perfors, Unitmanager Geluid & Trillingen, 088-346 76 35
Voor vragen over de procedure kan je bellen met Ilse de Zwart, HR adviseur, 088-346 75 61

Bij DGMR maakt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure. Tijdens de procedure word je hierover verder geïnformeerd.

DGMR doet de werving & selectie volledig in eigen beheer. Daar zijn we trots op, mede ook door de successen die we daarin behalen. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt dan ook niet gewaardeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in