+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Project Manager Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yelgo

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Project Manager

Waar ga jij aan de slag?

Je gaat aan de slag bij een bedrijf actief in de software en IT voor Agribusiness en MKB. Je zult deel uitmaken van het team Q-ray. Bij Q-ray streven we ernaar om complexe problemen te vereenvoudigen tot slimme en zinvolle softwareoplossingen, met als uiteindelijk doel samen impact te creëren. We zijn een team dat niet gelooft in saaie projecten of bureaucratische rompslomp, maar in directe communicatie en een dynamische omgeving waarin collega's gedreven zijn om vooruitgang te boeken.

Als onderdeel van een grotere organisatie, bestaande uit meer dan 75 toegewijde professionals, wordt ons dagelijks werk bij Q-ray gedreven door het verlangen om uit te blinken. We geloven in het transformeren van kennis naar waarde die praktisch toepasbaar is voor anderen. Vanuit onze locaties in Hoogeveen en Wageningen bedienen we vanuit ons unieke expertisegebied diverse domeinen met onze softwareoplossingen


Wat ga jij doen?

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van diverse softwareontwikkelingsprojecten voor verschillende opdrachtgevers. Deze rol vereist dat je op locatie bij klanten werkt, nauw samenwerkt met het projectteam en fungeert als de brug tussen de klant en de interne organisatie. Je bent actief betrokken bij diverse projecten en geniet van het delen van ideeën met je collega's. Het opstellen van projectplannen en het bewaken van de voortgang behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Vanaf het begin tot het einde stuur je het project aan en grijp je in waar nodig. Je zorgt voor de succesvolle uitvoering van projecten door de kwaliteit, planning, scope en het budget zorgvuldig te bewaken. Deze rol biedt veel ruimte voor eigen inbreng, waarbij je de vrijheid hebt en tegelijkertijd verantwoordelijkheid draagt.


Wat vragen wij van jou als Project Manager

Als Projectmanager ben jij degene die diepgaand inzicht heeft in de complexe processen die betrokken zijn bij het ontwikkelen van softwareoplossingen. Je navigeert soepel in een dynamische omgeving, waarbij je snel nieuwe ontwikkelingen omarmt. Jouw focus ligt op effectieve communicatie en het bevorderen van een harmonieuze samenwerking tussen het projectteam, klanten en interne belanghebbenden. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en vastberaden houding zorg je voor een solide basis. Je streeft er dagelijks naar om het beste uit jezelf te halen en verwacht hetzelfde van anderen. Jouw aangeboren talent voor projectmanagement is van onschatbare waarde voor deze rol, maar dat is niet het enige. Je hebt ook:

  • Aantoonbare ervaring van 3-5 jaar als Projectmanager;
  • Een HBO-werk- en denkniveau;
  • Expertise in moderne architectuurprincipes en cloudoplossingen;
  • Een flair voor het herkennen van commerciële kansen;
  • Interesse en/of ervaring met Agile werken.
Wat bieden wij jou?

Bij ons begrijpen we dat je meer bent dan alleen een medewerker. We erkennen de diverse rollen die je vervult in het leven en begrijpen dat keuzes hierbij horen. Samen met je leidinggevende en collega's maak je afspraken over werkdagen, -tijden en thuiswerkmogelijkheden, zodat je werk en privéleven optimaal op elkaar kunt afstemmen. Bovendien bieden we:

  • Een solide pensioenregeling;
  • Flexibele vakantiedagen;
  • Een marktconform salaris;
  • Opties voor thuiswerken;
  • Vergoeding van reiskosten.
Waarom kies je voor Yelgo?
Solliciteer Direct
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in