+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Docent ISK Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inclusief onderwijs en draag bij aan de educatieve reis van anderstalige leerlingen als docent op een Internationale Schakelklas. In deze rol speel je een essentiële rol in het empoweren van nieuwkomers door hen te begeleiden bij taalverwerving en integratie. Je verzorgt boeiende lessen zoals NT2, rekenen en burgerschap, en maakt echt het verschil in hun leven. Sluit je aan bij een dynamisch team dat zich inzet voor inclusief onderwijs en persoonlijke groei. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zoeken een toegewijde onderwijsprofessional om het team te versterken op een Internationale Schakelklas (ISK), waar samen gebouwd wordt aan een inclusieve leeromgeving voor anderstalige leerlingen in hun reis naar taalverwerving en integratie. Als docent op de ISK speel je een cruciale rol in het empoweren van nieuwkomers door hen te begeleiden bij taalverwerving en integratie. Jij kan het verschil maken in het leven van deze leerlingen. Je gaat verschillende lessen verzorgen zoals NT2, rekenen en burgerschap. Ben jij gepassioneerd over het begeleiden van anderstalige leerlingen in hun educatieve reis? Solliciteer nu en sluit je aan bij het dynamische team dat zich inzet voor inclusief onderwijs en persoonlijke groei!


Functie eisen
  • Je hebt een 2e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands of Pabo diploma.
  • Je hebt ervaring met lesgeven.
Over het bedrijf

De opdrachtgever is onderdeel van een christelijke scholengemeenschap in de provincie Drenthe. Er wordt onderwijs geboden voor ieder kind van praktijkonderwijs tot de ISK. De school is gevestigd is een nieuw gebouw en het team binnen de school is hecht en is met smart aan het wachten op een nieuwe collega!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent ISK die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in