+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assendelft.
Laad meer vacatures

Werktuigbouwkundig Monteur Assendelft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Binnen een trots en hardwerkend team van monteurs werk je altijd samen met collega’s ven meerdere disciplines in een dienst. Je bent werkzaam in 4-ploegendienst, daarbij bestaan je verantwoordelijkheden voornamelijk uit: Het uitvoeren van technische inspecties, zoals preventief en correctief onderhoud. Herstellen van storingen aan vrijwel alle productie-/logistieke installaties en/of energiesystemen Werkzaamheden uitvoeren die betrekking hebben op wijzigingen van bestaande systemen en installaties gericht op definitieve oplossingen Een actieve bijdrage hebt in het verbeteren van processen, machines en installaties. Het elke dag weer met elkaar mogelijk maakt dat er een prachtig en duurzaam product kan worden geproduceerd.

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een dynamische werkomgeving. Het Forbo-team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. Wij zorgen dat er voldoende ruimte is voor zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. Daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan: Marktconform salaris ( met 8% vakantietoeslag) en arbeidsvoorwaarden Ploegentoeslag van 33% bij 4 ploegendienst Deelname aan het Forbo pensioenfonds 13de maand Reiskostenvergoeding Fietsregeling 206 vakantieuren Consignatievergoeding Uitstekende mogelijkheden tot het volgen van vak gerelateerde opleidingen of trainingen

Wij vragen:

Bij voorkeur in het bezit van een diploma op MBO niveau 3 /4 op werktuigbouw, of gelijkwaardig door ervaring en/of vakopleidingen. Relevante werkervaring in de techniek, bij voorkeur als storingsmonteur in een (proces)industrie Werkervaring in een industrie omgeving is een pré Klant-/servicegericht (Lean gedachte) Pragmatisch en flexibele houding. Zelfstandig kunnen werken Goede communicatieve vaardigheden Ambitie om door te groeien en het volgen van opleidingen op technisch vakgebied Beschikbaar om een aantal keer per jaar op consignatiebasis in het weekend oproepbaar te zijn voor storingen en bent voldoende mobiel om dag en nacht naar de locatie te komen (1 dag per 4 weken)

Waar ga je werken:

Forbo Flooring Systems is al jaren wereldmarktleider in vloerbedekkingen voor zowel de projecten- als de consumentenmarkt, met diverse A-merken zoals Marmoleum en Novilon, evenals hoogwaardige collecties vinyl en tapijt. We hechten veel belang aan design, innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Wij zijn een dynamische en internationale organisatie. De afdeling: Voor onze afdeling Technisch Onderhoud zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. De afdeling Technisch Onderhoud is verantwoordelijk voor het in stand houden en verbeteren van alle technische installaties, zodanig dat een veilige en optimale productie gegarandeerd wordt. De afdeling telt ca. 30 technisch specialisten, werkzaam in verschillende functies. Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf werken bij Forbo? Twijfel niet en reageer op de vacature!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in