+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Badhoevedorp.
Laad meer vacatures

Voorman/vrouw Logistiek Poort van Schiphol Badhoevedorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ISS Facility Services

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je een harde werker met passie voor logistiek? ISS is op zoek naar een voorman- vrouw logistiek in Badhoevedorp

Over de locatie:

Poort van Schiphol is het enige detentiecentrum van Nederland met een eigen rechtbank. De locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer (via Schiphol Plaza, stopt bus 185 voor de deur) en daarnaast zijn er gratis parkeerplekken beschikbaar voor personeel.

Op deze locatie is het verkrijgen van een VOG een vereiste.


Over de functie:

Als voorman/vrouw heb je verschillende taken. Je zorgt er niet alleen voor dat de omgeving op een klantlocatie brandschoon is en dat de gasten veilig kunnen werken, je krijgt daarnaast wat extra verantwoordelijkheden met betrekking tot de schoonmaak. Je stuurt een team van schoonmakers operationeel aan en je zorgt ervoor dat het team optimaal functioneert. Je bent scherp op veiligheid en kwaliteit en probeert hierin continu te verbeteren. Je bent een belangrijke schakel in het schoonmaakproces en daarmee de organisatie! Het is belangrijk dat je niet bang bent je handen uit je mouwen te steken. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je flexibel. Mocht het nodig zijn om in een vakantieperiode of bij ziekte bij te springen in de schoonmaak, ben jij bereid het team te ondersteunen en help je mee waar nodig.


Wij bieden:

We bieden een uitdagende functie met een markconform salaris op basis, 25 vakantiedagen, een laptop en smartphone en een goede pensioenvoorziening. Je kunt rekenen op een open en informele werksfeer. Ook vinden we het belangrijk dat je inhoudelijk uitdagend werk doet en dat je jezelf blijft ontwikkelen door middel van coaching door jouw leidinggevende of specifieke trainingen.


Wat breng je mee?:

Als Meewerkend voorman/vrouw logistiek bij Poort van Schiphol ben je vlot in de omgang en krijg je gemakkelijk contact met je medewerkers, leveranciers en andere stakeholders. Je hebt een dienstverlenende instelling en oog voor kwaliteit en resultaat. Je hebt de wil om er een succes van te maken en ambitieus genoeg om op termijn door te groeien.



Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in