+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leerkracht omgeving Stavoren Balk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Voor diverse basisscholen in de omgeving van Stavoren, Balk en Lemmer zijn wij op zoek naar de lesgevende toppers in het onderwijs. Het betreffen diverse scholen, groepen en soorten onderwijs. Inderdaad; je (soort) opdracht gaat dus altijd in overleg. Zo komen we samen tot een mooie klus zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Je startdatum is ook bespreekbaar. We zoeken zowel fulltimers als parttimers.


Functie informatie

Wil jij als juf of meester bijdragen aan de ontwikkeling van jouw leerlingen? Ben jij een leerkracht die zich niet per se hoeft te binden aan één stichting? Ben je daarnaast ook nog eens benieuwd wat het onderwijs nog meer voor jou in petto heeft? Dan ben je van harte welkom bij Roler.

Wij bieden onze leerkrachten diverse soorten opdrachten die altijd in overleg met jou gaan. Voorbeelden hiervan zijn invalklussen van (meestal) drie maanden of langer, bij bijvoorbeeld een daltonschool, een openbare basisschool, het praktijkonderwijs of het voortgezet onderwijs. Tijdens deze opdrachten kom jij als leerkracht erachter waar je blij, of juist niet blij van wordt. Oftewel: elke opdracht geeft weer nieuwe inzichten in jouw interesses binnen het onderwijs. Deze invalklussen komen tot stand door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of gaten in de vaste formatie. Jij als interim-leerkracht hebt dan ook geen moeite om op korte termijn ergens bij te springen.


Wat wij vragen

✓ Je bent in het bezit van een pabo-diploma of je bevindt je in de afrondende fase daarvan ✓ Je bent 0,4 tot 1,0 fte beschikbaar (of in overleg anders) ✓ Je bent nieuwsgierig naar wat het onderwijs jou nog meer te bieden heeft ✓ Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd


Wat wij bieden

✓ Een aanstelling waarbij het aantal uren en werkdagen in overleg gaan ✓ Salaris conform cao po, schaal LB €3301 – €5030 ✓ Begeleiding door je persoonlijke Roler-adviseur ✓ Een divers aanbod wat betreft onderwijs, scholen en groepen


Sollicitatieproces

Door middel van een tweetal gesprekken die in de eerste plaats fungeren als kennismaking, proberen we erachter te komen wat jou als leerkracht beweegt en waar jij gelukkig van wordt in het onderwijs. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw wensen en houden hier vervolgens zo goed mogelijk rekening mee.

Ben jij enthousiast geworden van deze manier van werken en ga jij nieuwe uitdagingen en kansen niet uit de weg? Pak dan je rol en laat van je horen via onderstaande knop. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Nick Jonkman, via 06-26222752 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag ook gerust een WhatsApp-bericht sturen. Tot snel?!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in