+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

2e-lijns Servicedesk Medewerker Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hello Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij communicatief vaardig, gedreven en oplossingsgericht? Wil jij werken in een enthousiast team waar je elke dag kan leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hello Professionals zoekt een Tweedelijns Servicedesk Medewerker voor vast dienstverband met gave doorgroeimogelijkheden.




De opdrachtgever


Als Servicedesk Medewerker houd jij je bezig met het leveren van service & support aan klanten, leveranciers en je collega’s. Je komt te werken in een hecht team van 8 andere IT-collega’s. 

Onze klant is wereldwijd de grootste in audiovisuele & IT oplossingen in meer dan 20 landen. Samen met 10.000 collega’s wereldwijd wordt er dagelijks gewerkt aan slimmer werken met behulp van ICT.  Je gaat aan de slag met unified communications en video collaboration en ondersteund vanuit Rotterdam verschillende locaties. 




Werkzaamheden


Hoe ziet jouw dag eruit als tweedelijns servicedeskmedewerker 

Vanaf je eerste werkdag gaan je handen uit de mouwen. We trainen je on the job en leren je alles wat je weten moet over onze producten, oplossingen en services; met name over de AV-kant ervan. Tegelijkertijd brengen wij je de fijne kneepjes bij van de manier waarop wij onze klanten centraal stellen. Je functioneert- binnen een enthousiast team op de Helpdesk van onze afdeling Customer Service & Support – als vraagbaak voor klanten, leveranciers en collega’s. Voor hen bedenk je oplossingen en hun vragen handel je op een deskundige en effectieve manier af. Denk hierbij aan technische vragen over de door ons geleverde AV-oplossingen en diensten en vragen over audiovisuele apparatuur, offertes en facturen etc. Allemaal vragen die je doeltreffend opvolgt en afhandelt; indien nodig door het inschakelen van gespecialiseerde collega’s. Als betrokken teamlid draai je ook mee in ons serviceteam voor klantondersteuning buiten kantoortijden. 

Het behalen van certificaten 

In deze functie is het essentieel dat jouw kennis en skills up-to-date zijn. Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op de omgeving van de opdrachtgever, onder andere door middel van opleidingen en certificeringen. Dit is geheel afhankelijk van de opdrachtgever. 

Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke de kansen op doorgroeien verbeteren. Het behalen van je certificaten heeft voor jou géén kosten maar wél salaris bij Hello Professionals. 




Functie eisen


  • MBO werk- en denkniveau; 
  • Ervaring in het leveren van support; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Je bent leergierig, communicatief vaardig en klantgericht. 


Arbeidsvoorwaarden


  • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
  • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Pensioenregeling;
  • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.


Over Hello Professionals


Hello Professionals is dé IT-business partner gespecialiseerd in het verbinden van IT-talent met toonaangevende opdrachtgevers.

Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever waar jij je ambities kan waarmaken. Vanuit een vast dienstverband word je gedetacheerd, dit kan op zowel tijdelijke als op langdurige IT-opdrachten. Wij hechten grote waarde aan de continue ontwikkeling van onze IT-professionals. Door de uitgebreide opleidingsmogelijkheden blijf jij als IT-professional vooroplopen. Wij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde medewerkers het beste uit zichzelf halen en zien hiervan het bewijs dagelijks terug bij onze opdrachtgevers. De succesfactor hiervoor? Dat is de match op basis van bedrijfscultuur, waardoor ons team inmiddels gegroeid is naar meer dan 100 IT-professionals door het hele land.

De volgende stap in jouw IT-carrière begint bij Hello Professionals: Wij hebben jouw IT-droombaan!


Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures?  voor al onze IT-vacatures!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in