+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

GZ-psycholoog / regiebehandelaar Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Deze zzp-opdracht is écht iets voor jou, als je affiniteit hebt met de problematiek van de jeugd. Kom werken binnen de High Intensive Care waar jouw talent het beste tot zijn recht komt.


Jouw nieuwe baan

Binnen de divisie kinder- en jeugdpsychiatrie is er een behoefte aan een GZ-psycholoog. Ben jij een GZ-psycholoog die op zzp-basis ingezet wil worden? Lees dan snel verder...

Doen waar jij goed in bent: kinderen, jongeren en hun ouders goede observatie en diagnostiek bieden om hen een goed behandeladvies te geven. Ook focus je op taken zoals:

  • Het uitvoeren van intakegesprekken, diagnostisch onderzoek en het formuleren en aanbevelen van vervolgbehandelingen (zowel in de rol van diagnosticus-onderzoeker als regiebehandelaar).

  • Het opstellen, implementeren en evalueren van behandelplannen samen met cliënten en ouders.

  • Actieve deelname aan multidisciplinaire teambesprekingen.

Daarnaast geef jij een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid, behandelmethoden en benaderingen. Het verstrekken van supervisie en ondersteuning aan medewerkers om hun kennis en vaardigheden op het gebied van behandeling te vergroten. Uitdragen en vormgeven van behandelfilosofie.


Jouw nieuwe werkplek

Op basis van jarenlange expertise heeft deze instelling een centrum voor spoedeisende kinder- en jeugdpsychiatrie opgestart. Hier zijn diverse activiteiten gebundeld. Activiteiten die speciaal ontwikkeld zijn op het vlak van spoedeisende psychiatrie voor kinderen en jongeren. Een belangrijk aspect van het centrum is de intensieve zorg die thuis wordt verleend, via verschillende zorgproducten zoals Intensive Home Treatment (IHT), FACT de acute deeltijd, en de polikliniek.

Na een uitgebreide renovatie is de acute klinische zorg samengebracht op 1 locatie. Op deze locatie bevindt zich nu een HIC speciaal voor jongeren. Dit omvat zowel een open afdeling met 12 bedden als een gesloten afdeling met 16 bedden, die zowel de regio Rijnmond als Zuid-Holland Zuid bedienen.


Wat breng je mee?

Natuurlijk beschik jij over een afgeronde opleiding en BIG-registratie als GZ-psycholoog. En heb je ruime ervaring binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Vraag- en resultaatgericht werken is geen probleem voor jou en je toont initiatief. Zelfstandig kom jij goed uit de verf maar je werkt ook graag multidisciplinair. Daarnaast…

  • ben jij niet omver te blazen en schittert vooral in onvoorziene en uitdagende omstandigheden;

  • ben je betrokken, ontwikkelgericht, integer en gedreven;

  • heb je geduld, doorzettingsvermogen en je neemt de eerste stap in de samenwerking met het team en management.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Bij voorkeur ben je per direct beschikbaar voor 12 - 16 uur per week.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in