+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Klinisch psycholoog | kind en jeugd Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van complexe kinderpsychiatrie en draag bij aan innovatieve behandeltrajecten in een omgeving. Als interim klinisch psycholoog kind en jeugd werk je samen met een team van ervaren professionals aan intensieve behandelingen voor kinderen met complexe problematiek. Jouw rol is cruciaal in het vormgeven van behandeltrajecten en het ontwikkelen van behandelbeleid. Een unieke kans om je expertise in te zetten en bij te dragen aan de sector. Interesse in deze functie? Klik hier!
 

Volledige vacaturetekst

Complexiteit, innovatie en samenwerking zijn kernwaarden binnen dit gedreven team. Ben jij per direct beschikbaar voor een periode van 3 maanden?


Jouw nieuwe baan

Als klinisch psycholoog kind en jeugd ben jij de regiebehandelaar voor de deeltijdgroep en de klinische groep van deze organisatie. Je biedt intensieve behandelingen voor kinderen van 7 - 12 jaar met complexe psychiatrische problematiek en hun systemen. Samen met een collega GZ-psycholoog geef je vorm aan het behandeltraject en ben je inhoudelijk verantwoordelijk. Je stemt de behandeling af op de individuele behoeften van de cliënt en onderhoudt korte lijnen met externe partijen zoals wijkteams, scholen en verwijzers.

Actieve deelname aan het multidisciplinair overleg en bijdragen aan de ontwikkeling van het behandelbeleid van de afdeling behoren tot jouw taken. Met jouw ervaring en expertise draag je bij aan het oplossen van complexe behandelrelaties en crisisinterventies indien nodig.


Jouw nieuwe werkplek

Binnen de organisatorische eenheid van de deeltijd- en klinische groep werk jij in een dynamische omgeving waar de nadruk ligt op snel op- en afschalen voor diagnostiek en behandeling op maat. De deeltijd- en klinische groepen behandelen complexe problematiek van kinderen in combinatie met gezinsproblematiek.

Het team, bestaande uit ervaren en ambitieuze professionals, is sterk gefocust op samenwerking en innovatie. Als interim klinisch psycholoog speel je een cruciale rol in het team, waarbij je proactief, creatief en flexibel te werk gaat. Je krijgt de kans om je enthousiasme en expertise in te zetten voor de ontwikkeling van behandelmodules en afdeling overstijgende samenwerking.


Wat breng je mee?

Jij hebt jouw BIG-registratie als klinisch psycholoog en bent per direct beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Daarnaast heb jij...

  • ervaring in complexe diagnostiek en behandeling;

  • enthousiasme, proactiviteit, creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid;

  • als echte teamspeler focus op samenwerking en verbinding.

Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt minimaal 24 uur per week op zzp-basis. Het betreft een tijdelijke opdracht van 3 maanden met optie op verlenging. Voor deze zzp-opdracht kom je met de opdrachtgever een uurtarief overeen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in