+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Internationaal verkoper Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een ‘echte’ verkoper? Ondernemend? Resultaatgericht?

Wij zoeken voor een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in de regio van Barneveld, een internationaal verkoper. Onze opdrachtgever heeft een enorm aanbod aan hoge kwaliteit 2e-hands machines die ze voornamelijk via hun website aanbieden. Klanten uit heel Europa komen naar Nederland om de machine te bekijken en te kopen. Jij als verkoper ontvangt deze klanten en verkoopt samen met een technische collega de machines. Technische kennis is makkelijk, maar zeker niet noodzakelijk.

Zoek jij een echte verkoop functie waarbij je naast een goed basissalaris ook dikke bonussen kunt verdienen? Neem dan contact met Frank van Veldhuizen. Je kunt Frank een e-mail sturen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of een bel afspraak met hem inplannen via


Wat kun je verwachten als internationaal verkoper?

Je komt te werken in een jong, enthousiast en resultaatgericht salesteam. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de omzet jaarlijks flink groeit. Dankzij de collega’s met goede technische kennis kunnen jij en je collega’s focussen op het sluiten van deals.

Onze internationale klanten zijn vaak actief op zoek naar een specifieke machine. via deze website komen ze in contact en vragen vaak om technische informatie. Als een klant overtuigd is dat dit de juiste machine is, reizen ze naar Nederland om deze persoonlijk te bekijken en de deal te sluiten. Bij aankomst verwelkom jij de klant, maak je kennis, bouw je vertrouwen op en probeer je vervolgens aan tafel tot een succesvolle deal te komen. Het behaalde succes smaakt naar meer.

  • Dikke salarisvoorwaarden met een interessante bonusstructuur;
  • Goede persoonlijke begeleiding;
  • Internationale werkomgeving;
  • Jong, klein, enthousiast en gedreven team.
Wie zoeken we?

Ben jij een ‘echte’ verkoper? Geniet jij van internationale klantcontacten? Ben jij een echte dealmaker? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als internationaal verkoper is technische kennis voor ons niet belangrijk, affiniteit en interesse wel. Passen deze kernwoorden bij jou? Resultaatgericht, dealmaker, ambitieus en vastberaden.

  • Mbo/ hbo werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Engelse taal. Andere talen zijn een pré.

Het huidige salesteam bestaat uit een diversiteit aan achtergronden. Van een ervaren keukenverkoper tot een collega die werkzaam was als accountmanager maar het reizen zat was. De overeenkomst tussen alle collega's is het willen scoren.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 60 jaar een vestiging in de regio van Barneveld. Sinds de overname zeven jaar geleden zijn ze in omzet en marge flink gegroeid. Het fundament van hun succes ligt in hun uitstekende reputatie op de markt, zowel voor partijen die machines aan hen willen verkopen als voor klanten die machines bij hen willen inkopen.

Totaal werken in Nederland ca. 20 collega’s. Inkopers, verkopers, technische adviseurs, monteurs en andere ondersteunende functies zoals verkopers binnendienst. Daarnaast hebben ze nog verkoopkantoren in Berlijn, Polen, Engeland en Spanje.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in