+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bedum.

Ochtendmelker Bedum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 8 - 15 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 14,50 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van vroeg opstaan en werken met koeien? We hebben een leuke kans voor je. Je gaat helpen met het melken van koeien, het schoonmaken van de stal en het verzorgen van de dieren. Dit is een mooie kans om in de landbouw te werken en ervaring op te doen. Je krijgt een salaris volgens de regels voor deze sector, en je bouwt vakantiegeld en -dagen op. Ook krijg je geld terug voor je reiskosten. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij het liefst zo vroeg mogelijk op om tussen de koeien te werken en ben jij nog op zoek naar extra uren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Jij gaat in overleg met de boer om minimaal twee tot drie melkrondes per week op te pakken. Om 06:30 uur begin je met het verzamelen van de koeien en het schoonmaken en opstrooien van de boxen. Vervolgens melk je ongeveer 140 koeien met behulp van een 2x14 swing-over melksysteem. Na het melken zorg je ervoor dat de melkstal weer schoon is en maak je de boxen van de droge koeien schoon en voorzie je ze van nieuw strooisel. Je rondt je taken tegen 10:00 uur af.


Functie eisen
  • Ervaring met melken
Over het bedrijf

Het bedrijf wordt gerund door de boer met behulp van meerdere collega’s, echter zal je deze weinig tot niet treffen op het bedrijf gezien je voornamelijk met de boer de werkzaamheden oppakt.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige baan waarin je als ochtendmelker aan de slag kunt voor langere tijd. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ontvang je een salaris conform cao Dierhouderij. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op en krijg je een reiskostenvergoeding.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in