+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Agrarisch operator Scheemda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 16 p/u

Vacature in het kort

We zoeken een ervaren operator met liefde voor de agrarische sector. Je gaat werken met verschillende machines om zaaizaad van hoge kwaliteit te maken. Na het leren van alles, werk je zelfstandig. Het is belangrijk dat je van vernieuwing houdt, zelf dingen bedenkt en netjes werkt. Je werkt vooral overdag. Je krijgt een fulltime baan voor langere tijd. Ook is er een programma om je te leren hoe alles werkt. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

We zijn op zoek naar een ervaring operator met affiniteit voor de agrarische sector! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je hoofdzakelijk in dagdiensten werkt? Reageer dan snel!

Als gedreven machine operator voor de agrarische sector ga jij werken met een diverse reeks aan machines om hoogwaardig zaaizaad te produceren. Na het zorgvuldig instellen en opstarten van de machines, houdt jij nauwlettend het proces in de gaten en streef je naar een kwalitatief eindproduct. Zodra je aan het werk gaat bij onze opdrachtgever ben je in staat om, na een grondig inwerkprogramma, zelfstandig verschillende machines te bedienen. In deze functie is het belangrijk dat je open staat voor vernieuwing, initiatiefrijk bent maar ook nauwkeurig en opgeruimd te werk gaat. 


Functie eisen
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een productieomgeving
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat 
  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Een afgeronde technische opleiding
Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever die onder andere toeleverancier is in de agrarische sector. Het is een gezellig en professioneel bedrijf dat internationaal hun klanten voorziet van hun producten. Er wordt hoofdzakelijk in dagdiensten gewerkt.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan voor langere tijd waarbij je via onze opdrachtgever een intensief inwerkprogramma gaat volgen en de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 16,-  en is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in