+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beneden-Leeuwen.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige bij het flexteam Match! Beneden-Leeuwen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zorggroep Maas & Waal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.858 - € 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Geef jij kleur aan jouw leven en dat van een ander! Ben jij zelfstandig, dienstverlenend en een zorgprofessional in hart en nieren? Dan ben jij de verpleegkundige die wij zoeken voor ons nieuwe flexteam.

Als zorgprofessional in het team van Match! bepaal jij zelf wanneer en hoeveel je werkt. Vast contract, vaste uren, vast salaris. Liever flexibele uren? Dan kan ook! We hebben twee contractvormen. De basisflex en de garantflex. Samen kijken we wat het beste bij je past. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek. Aarzel dus niet om even contact op te nemen om te kijken wat Match! voor jou kan betekenen.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige ben je steun en toeverlaat van onze vaste teams. Soms werk je wat langer op een en dezelfde afdeling en soms werk je elke dag op een andere afdeling. Als verpleegkundige werk je mee in de uitvoerende zorg op de afdelingen. Je coacht collega’s bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je coördineert dagelijkse zorg en zet in op kwaliteitsverbetering op de afdelingen waar je werkt.

Wat ben jij?
Je weet wat je wilt. Je werkt zelfstandig en vindt het leuk om op verschillende locaties en afdelingen te werken. Met je collega’s van het planbureau overleg je wanneer je inzetbaar bent. Zij kijken dan waar jouw inzet nodig is. Dit kan op alle locaties en afdelingen zijn. Natuurlijk krijg je je reiskosten vergoed.

Je beschikt over het diploma verpleegkundige niveau 4 en een BIG- registratie. Je communiceert op overtuigende wijze. Je bent een doorzetter die sociaal en toegankelijk is voor de collega’s. Je maakt je snel dingen eigen, kunt snel schakelen en je staat heel stevig in je schoenen. Ook kun je op een positieve wijze je positie bewaken en ben je integer en betrouwbaar.

Wat bieden we jou?
Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in de juiste mens op de juiste plek. Jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Je mag zijn wie je bent, je mag leren en je kunt je ontwikkelen. Hierbij volgen we de cao VVT dus ook voor deze functie. Dit betekent:
Een (vast) contract tussen de 8 en 28 uur.
Meer uren mogelijk buiten je (vaste) contract.
Een salaris tussen € 2.858,27 en € 3.848,96 op basis van 36 uur
Ontwikkel- en ontplooiingsmogelijkheden
Onregelmatigheidstoeslag
Eindejaarsuitkering
Een aantal voordeelregelingen waaronder een fietsplan en uitruilregeling (compensatie) reiskosten woon- werk verkeer

Wil je meer informatie?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jamie Loderus telefoonnummer 06-82621327, whatsappen kan ook, of per email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Direct solliciteren? Gebruik de sollicitatieknop hieronder!

Het overleggen van een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Waar ga je werken?
In jouw functie als verpleegkundige van Match! ben je inzetbaar op alle locaties van onze zorggroep. We hebben locaties in Beuningen, Ewijk, Druten en Beneden-Leeuwen. Onze organisatie werkt vanuit een viertal kernwaarden: vakmanschap, samenspel, gastvrijheid en openheid. Dit betekent dat wij graag investeren in jouw vakmanschap en ontwikkeling. Dat we dat graag in alle openheid en samen doen. Samen maken wij het verschil voor onze cliënten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in