+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Benschop.
Laad meer vacatures

Medewerker Brasserie (24-32 uur) Benschop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In onze drukke Brasserie De Proeftuin zoeken we iemand met een passie voor horeca. Je gaat aan de slag met het voorbereiden van gerechten en het bedienen van onze gasten. We zoeken iemand die flexibel is en het leuk vindt om in het weekend te werken. Je komt terecht in een gezellig team en er zijn kansen om te groeien. We bieden een leuke baan met een personeelskorting in onze Brasserie. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze gezellige en drukbezochte Brasserie 'De Proeftuin’ zijn wij op zoek naar iemand met een echt horeca hart. Houd je van aanpakken en weet jij onze klanten nét dat beetje extra service te bieden? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar leuke en enthousiaste collega's voor het klaarmaken van gerechten zoals lunches en high-tea’s en het bedienen van onze klanten met koffie, thee en andere dranken.

Wat vragen wij?

Je bent flexibel inzetbaar voor 24-32 uur per week. Het werken op doordeweekse dagen en op 1 dag in het weekend op een zaterdag, zondag of feestdagen is voor jou geen probleem. Daarnaast werk je 2 weekenddagen per maand. De werktijden liggen tussen 08:30 en 18:00. Daarnaast ben je servicegericht, representatief, stressbestendig, collegiaal en klantgericht. Je hebt oog voor de ander en zorgt er samen met je collega’s voor dat de klant kan genieten van meer dan alleen een kopje koffie tijdens het winkelen. Horeca ervaring is een pre.

Wat bieden wij?

Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden. In een dynamisch en succesvol familiebedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non food, module tuincentra en we hanteren een aantrekkelijke personeelskorting o.a in onze Proeftuin!

Solliciteren

Zie jij jezelf al werken in deze functie? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan via https:. Bij voorkeur het formulier zo volledig mogelijk invullen. Geen mogelijkheid om digitaal te solliciteren? Kijk dan op https: voor onze adresgegevens.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in