+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Benthuizen.
Laad meer vacatures

Autotechnicus Benthuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Het bedrijf is een belangrijke speler in de autowereld. Ze zijn experts en werken met alle soorten auto's, van Amerikaanse modellen tot klassiekers. Als Autotechnicus bij hen werk je aan speciale projecten, zoals het aanpassen van auto's voor nieuwe eigenaren. Je dag is nooit saai, van het werken aan een Ford Mustang tot het helpen van de buurvrouw met haar auto. Je krijgt de kans om met verschillende voertuigen te werken en je technische vaardigheden te gebruiken. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een stabiele en toonaangevende full service dienstverlener in de automotive branche. Zij kennen de branche van binnen en buiten. Zij begrijpen de constanten, herkennen de schommelingen en lopen voorop bij verandering. Het is een full service dienstverlener op het gebied van import, export en groothandel.

Houd jij van techniek? En ben je dol op Amerikaanse auto's, luxe sportwagens en klassiekers? Voor de locatie in Benthuizen zijn wij op zoek naar een Autotechnicus. Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Mr. And Mrs. Smith verhuizen van Amerika naar Nederland en nemen hun Dodge Ram en Harley's mee. Als eerste automonteur bouw jij hun auto en motorfietsen om. Oranje verlichting wordt wit, in de zijschermen frees je ruimte voor knipperlichten, je monteert een trekhaak met 13-polige stekker en als extra krijgt de Ram een tonneaucover op de laadbak. Nieuw kenteken erop en klaar!

Door naar de Ford Mustang die net aan komt rijden. De kleine/grote onderhoudsbeurtjes, APK en bandenwissel komen natuurlijk ook voorbij. Daarnaast doen we ook gas inbouw bij de Amerikaanse pick-ups. 200L inbouwtank, 120L onderbouwtank of dubbel. Als jij deze technische kennis op zak hebt, zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet jouw dag als Autotechnicus eruit: als je binnenkomt, check je de planning. De auto's staan al klaar. Je gaat in de weer met een moersleutel en soldeerapparaat en loopt stroomschema's na. Daarna controleer je de verlichting, monteer je een trekhaak en sluit je bedrading aan. Ook:
  • Is er tijd voor koffie. Je kijkt naar de vrachtwagen die het terrein oprijdt en je mond valt open van al het moois dat er op staat! Nu maar hopen dat jij aan die Lamborghini mag sleutelen;
  • Is de buurvrouw uit Benthuizen van harte welkom met haar Opeltje. Die apk en bandenwissel doe je met net zoveel plezier!
  • Zorg je er voor dat de werkplaats opgeruimd is.


Gevraagd

Je bent in het bezit van een diploma voor eerste monteur (autotechnicus niveau 3) en je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Verder:
  • Is het een pré als je ook nog beschikt over een diploma voor apk-keurmeester en/of lpg-installateur
  • Ben je gewend om te werken met computersystemen, werkorders en facturen te maken, en klanten en leveranciers te woord te staan;
  • Als het linker achterlicht defect is, weet jij waar je moet kijken. Je begint bij de basis en dat ia natuurlijk niet het lampje verwisselen… :)


Aanbod

Een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag met collega's waar je van op aan kunt. Iedereen is bereid om elkaar te helpen en je kunt veel leren van je ervaren collega's. Heb je een cursus nodig? Wordt geregeld! Je werkt samen met 6 collega's, 7 bruggen en een goed gevulde eigen gereedschapskist. Qua werkmateriaal wordt er graag voorop gelopen.

Er zijn regelmatig leuke bedrijfsfeesten, vrijdagmiddagborrels en je krijgt toegang tot een abonnement op bedrijfsfitness. Bij de Kerstdagen ontvang je een Kerstpakket en je kan gebruik maken van dagelijkse lunchkorting. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2000,- en €2500,- bruto per maand;
  • 25 welverdiende vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Personeelskorting;
  • Reiskostenvergoeding.
Interesse?
Ben jij de Autotechnicus die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in