+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Schilder Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Word deel van een schildersbedrijf dat veel verschillende klussen doet, van schilderen tot verbouwen. Je werkt vooral bij mensen thuis, dus is het belangrijk dat je netjes en vriendelijk bent. Elke dag is anders! Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe vaak je betaald wilt worden. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke uitjes en cadeaus. En vergeet onze gezellige barbecues en borrels niet! Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je wordt onderdeel van een schildersbedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, van algemeen schilderwerk tot behangen, glaszetten en zelfs complete verbouwingen. Als (allround) schilder werk je voornamelijk in de particuliere sector. Dankzij de diverse taken die je uitvoert, zal geen enkele dag hetzelfde zijn!


Ben jij het?

Je bent een ervaren (allround) schilder met expertise in algemeen schilderwerk en aanvullende vaardigheden zoals behangen, glaszetten en/of het renoveren van schepen en jachten. Omdat je voornamelijk bij mensen thuis werkt, presenteer je jezelf op een professionele manier en communiceer je helder en vriendelijk met zowel collega's als bewoners. Een rijbewijs is vereist voor zelfstandig reizen naar projecten.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring en kwalificaties bieden we een salaris tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, en ook de pensioensregeling is naar keuze. Bij goede prestaties is een vast contract op korte termijn mogelijk. Bij Faber blijven we regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan en bieden we mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Met ons spaarsysteem verdien je punten die je kunt inwisselen voor uitjes, cadeaus en gereedschappen. En natuurlijk ben je van harte welkom op onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Met meer dan honderd jaar ervaring is ons schildersbedrijf uitgegroeid tot een modern en veelzijdig bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in