+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Favoriete Docent Sport / LO Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Maandag(R) zoekt een docent gymnastiek die leerlingen kan laten genieten van sport en plezier. Als je houdt van leerlingen in beweging brengen en hen helpt hun grenzen te verleggen, is dit jouw kans. Je krijgt de mogelijkheid om op verschillende scholen te werken, wat zorgt voor veel afwisseling. Ook kun je blijven leren via de Maandag(R) Academy. Plus, er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en begeleiding van je Recruiter/Accountmanager. Als jij klaar bent voor groei en succes, lees dan verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als docent gymnastiek zoeken wij iemand die de leerlingen kan laten zweven tussen discipline en plezier. Ben jij die persoon? Solliciteer dan nu!

Ben jij de sportiefste docent van de school? Of wil je dat worden? Maandag® is opzoek naar iemand die leerlingen kan laten zweten, lachen én leren. Of het nu gaat om voetbal, basketbal, atletiek of yoga, onze opdrachtgevers willen dat de leerlingen onder jouw begeleiding in beweging komen en hun grenzen verleggen. Als docent via Maandag®, zorgen wij voor een flexibele werkomgeving, waarbij jij je kunt blijven ontwikkelen en groeien als docent.

Als Maandag® fungeren wij als verbindingsschakel in de onderwijswereld. Op dit moment bieden wij diverse vacatures aan, waaronder bij kleine dorpsscholen die trots zijn op hun knusse sfeer en grote middelbare scholen die zich inzetten voor innovatie op educatief gebied. Hoewel ik subjectief ben, durf ik te stellen dat wij een scala aan interessante opdrachten kunnen bieden. De keuze is aan jou om te beslissen welke opdracht het beste bij jou past!

Mocht je vragen hebben over deze vacature kan je me bereiken op: 06 16 40 62 64


Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een eerste- of tweede graad bevoegdheid. Of je bent in opleiding,
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een inspirerende leeromgeving te creëren.

Wat heeft Maandag® jou te bieden?

  • Je krijgt de mogelijkheid om vanuit Maandag® diverse opdrachten uit te voeren (met een vast dienstverband bij Maandag®) op verschillende scholen, wat zorgt voor veel afwisseling in je werk.
  • Wij bieden een goed salaris gebaseerd op je ervaring en lesbevoegdheid, conform de onderwijs cao met een range tussen €3.301,- en €5.862,-.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, zonder limiet.
  • Bij Maandag® kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag® Academy.
  • Gedurende je opdracht krijg je begeleiding van jouw Recruiter/Accountmanager, die altijd met je meedenkt om opdrachten te vinden waar jij blij van wordt.
  • Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een solide pensioenregeling, vakantiedagen, een 13e maand en vakantiegeld.
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Favoriete Docent Sport / LO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in