+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Adviseur contracten en inkoop, gww, omgeving Zeeland Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Htphees

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract

Vacature in het kort

Als adviseur inkoop en contracten werk je aan belangrijke projecten zoals het onderhoud van sluizen en keringen. Je bent de expert in het adviseren over en beheren van contracten. Je helpt bij het oplossen van problemen en zorgt dat alles volgens de afspraken verloopt. Je werk is belangrijk omdat er soms risico s zijn. Je geeft advies aan verschillende mensen en zorgt dat iedereen goed samenwerkt. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als adviseur ‘inkoop en contracten' maak jij deel uit van een team dat de verantwoordelijkheid heeft over het vaste en variabele onderhoud aan de Haringvlietsluizen, Hollandsche IJsselkering en de Volkeraksluizen.
Jij de expert op het gebied van inkoop en contractadvies.
Jij bent verantwoordelijk voor de sturing, advisering en beheersing van de realisatiecontracten.
Hierbij geef je tijdens de uitvoering van contracten onder andere advies over hoe je met wijzigingsvoorstellen en claims omgaat.

Je analyseert risico's, adviseert hierover naar betrokkenen voordat een contract wordt afgesloten en ziet erop toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, zoals afspraken met de omgeving en opdrachtgever. De projecten of contracten waar jij aan werkt kenmerken zich door enig afbreukrisico.

Je adviseert en organiseert de beheersing van lopende contracten, over inkoopstrategieën en aanbestedingsdossiers voor (onderdelen van) projecten. Je integrale adviezen sluiten naadloos aan op het werkproces rondom inkoop- en contractmanagement.

Je kent de ins & outs van het hele proces van inkoop- en contractmanagement binnen de publieke sector. Je overlegt over het opstellen van het contract met de projectteamleden en deskundigen uit verschillende disciplines.

Gevraagd

  • HBO/MBO werk en denk niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en relevante ervaring met het begeleiden van de uitvoering van contracten op het gebied van civiele techniek, werktuigbouw, electrotechniek en industriële automatisering
  • Je hebt kennis en relevante ervaring met het opstellen van contracten op het gebied van civiele techniek, werktuigbouw, electrotechniek en industriele automatisering
  • Je hebt inhoudelijke kennis in relatie tot relevante contractvormen (D&C, ingenieursdiensten en prestatiecontracten) en voorwaarden (UAV-GC, ARVODI) en je hebt kennis en actuele ervaring met SCB


Aanbod

  • Zeer goede voorwaarden zijn kenmerkend voor deze functie
  • Mogelijkheid tot thuis werken (behalve op maandag en donderdag)
  • Toon aangevende projecten
  • Minimaal 2 jaar met meerdere jaren verlengbaar
  • 24 tot 36 uur per week bespreekbaar
Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd bureau, dan zit je goed bij ons. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. We zetten ons voor meer dan 100% in om een baan/project voor jou te regelen. Naast het aanbieden van loondienst contracten bieden wij onze opdrachten ook aan als ZZP opdrachten.

Uren

40 uur
24 tot 36 uur

Salaris

Zeer goede verdiensten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in