+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

Casemanager– Verzuim & Ziektewet * Juiste balans mens- en resultaatgericht! Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Casemanager Verzuim werk je in een team samen met vijf Casemanagers samen en rapporteer je direct aan de manager, met wie je kunt sparren. Samen zorg je ervoor dat het verzuim beleid binnen de gehele organisatie wordt uitgevoerd en bij verandering van wetgeving (wet poortwachter/ ziektewet) de processen worden aangepast. Jouw caseload bestaat uit de meer complexe verzuimdossiers en als verzuimdeskundige zal je jouw collega’s van kort verzuim proactief adviseren. Je werkt met het onlangs geimplementeerde systeem ‘XpertSuite’. Typerend voor de organisatie en dus ook voor de uitvoering van jouw rol als Casemanager, is het streven naar de juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid. Als Casemanager Verzuim maak je continue afwegingen en neem je besluiten. Geen enkele case en daardoor geen enkele dag, is hetzelfde! Dit komt ook omdat je samen met jouw collega’s Casemanagers van A-tot-Z verantwoordelijk bent voor het gehele verzuimproces; vanaf de ziekmelding tot  betermelding. Om jouw functie als Casemanager goed te kunnen vervullen, communiceer je veel met collega’s en externe partijen; commerciële collega’s, bedrijfsartsen, arbodiensten, arbeidsdeskundigen, andere interventies en natuurlijk met de cliënten. Tevens heb je verschillende administratieve werkzaamheden en draag je samen met jouw team van Casemanagers zorg voor volledige verzuimdossiers, adequate controles en benodigde acties gedurende het verzuimproces. Dit met als doel terugdringen van ‘kort verzuim’ en dus ook snelle re-integratie van de medewerkers. Kortom een mooie senior rol, waarbij je jouw collega’s coacht naar ‘beter’!
 

Gevraagd

Persoonlijkheid is het allerbelangrijkste: een enthousiaste, vrolijke collega die proactief en stressbestendig is. Als Casemanager Verzuim heb je ook het vermogen om kritisch naar de verzuim processen te kijken en eventueel met verbetervoorstellen te komen. Communicatief ben je sterk: duidelijk en to-the-point. Je prefereert graag het menselijk contact en kiest sneller voor telefonisch contact met de client dan een ander medium. Je werkt graag volgens ‘afspraak is afspraak’ en spreekt anderen er ook op aan. Je werkt doelgericht, bent betrokken, werkt zorgvuldig en durft beslissingen te nemen. Jouw vakkennis en proactieve houding helpen jou het verzuimproces optimaal te begeleiden met als resultaat verzuim en kosten reductie.
Naast een HBO werk- en denkniveau en actuele kennis van de Wet  Verbetering Poortwachter & kennis van ZW-UWV trajecten, heb je minimaal twee jaar ervaring als Casemanager Verzuim. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als Casemanager bij een arbodienst of in de uitzendbranche. Je hebt de opleiding RCCM of Crov Register Casemanager Opleiding succesvol afgerond. Gezien het internationale karakter van het team van medewerkers is het belangrijk dat je naast kennis van de Nederlandse taal ook de Engelse taal beheerst. Je voelt je thuis in een dynamische, veranderingsgezinde, commerciële werkomgeving. Bovenal word je echt blij van dit profiel!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een nieuwe functie, die ontstaan is omdat het bedrijf hard groeit. Na een sportieve onboarding & een warm welkom, werk je vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam, waarbij je als senior fungeert in het team. Ieder heeft zijn/ haar eigen portefeuille en neemt eigen verantwoordelijkheid. Collegialiteit, hulpvaardigheid en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel. Iedereen helpt elkaar, zodat de werkdruk comfortabel blijft voelen-. Je hebt veel bewegingsvrijheid om invulling aan je rol te geven. Er wordt een passend salaris geboden van circa E 3.000,- tot E 4.750,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Tevens worden er goede secundaire  arbeidsvoorwaarden geboden. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject. Bij gebleken geschiktheid wordt een bepaalde tijd contract aangeboden direct bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is ‘jong’ en een van de snelst groeiende spelers in haar branche; zakelijke dienstverlening - arbeidsbemiddeling. Er wordt hard gewerkt om met het team (van graduates tot professionals) de beoogde commerciële doelstellingen te bereiken. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als: commercieel, bewegend, ondernemend, direct, nuchter, hands-on en ‘getting-things-done’. De organisatie is een professionaliseringslag aan het maken. Vanwege groei is er een nieuwe functie ontstaan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in