+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

Mechanisch Monteur Jachtbouw Berkel en Rodenrijs Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.100 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als monteur in de jachtbouw is elke dag anders. Je werkt aan het inbouwen van verschillende systemen zoals hydraulische installaties en motoren. Ook het monteren van leidingwerk en onderdelen hoort erbij. Je moet technisch zijn en goed kunnen aanpassen. Je werkt zowel binnen in de machinekamer als buiten op het dek van het jacht. Soms moet je ook naar het buitenland. Het is een kans om te groeien en een echte expert te worden. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als monteur in de jachtbouw heb je een gevarieerd takenpakket. De ene dag ben je bezig met inbouwen van hydraulische installaties, watermakers of motoren en de andere dag ben je leidingwerk en appendages aan het monteren. Dus veel technisch inzicht en flexibiliteit zijn nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende mechanisch werkzaamheden in de machinekamer en dan ook voor het monteren en installeren van machines en werktuigen aan het dek/buitenkant van het jacht.

In verband met de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een monteur die bereid is om in de toekomst af en toe naar het buitenland af te reizen en die het leuk vindt zich te ontwikkelen tot een volwaardige monteur.



Gevraagd

– Vanaf mbo richting werktuigbouwkunde;
– VCA Basis;
– Rijbewijs i.v.m. lastige bereikbaarheid.



Aanbod

Je staat aan het begin van je carrière dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Wij zijn er om jou te helpen! Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget is er van alles mogelijk. Wij zorgen er voor dat je in jouw regio aan de slag kan. Binnen JACkLING hangt een informele sfeer en staan wij als het nodig is altijd voor je klaar.

Twee keer per jaar zal er een gesprek plaatsvinden waarin wij samen kijken naar de doorgroeimogelijkheden voor jou. Hierdoor kom je niet stil te staan en maak je het beste van je carrière!

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd appen als je nog vragen hebt over de vacature: 06-15 29 49 57

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in