+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

Fulltime emballage medewerker bij Sligro Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,80 - € 13,81 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Start als emballage medewerker bij Sligro en werk mee aan onze Bezorgservice in Berkel en Rodenrijs. Je taak is belangrijk: emballage controleren en sorteren. Je krijgt een goed salaris en leuke extra's zoals gratis koffie, thee, en een avondmaaltijd als je in de avond werkt. Ook reiskostenvergoeding en korting op verzekeringen en uitjes. Een kans om in een team te werken en je logistieke vaardigheden te laten zien. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Start als emballage medewerker bij Sligro in Berkel en Rodenrijs en profiteer van een competitief salaris en aantrekkelijke extra's!

Wat ga je doen?

Als emballage medewerker bij Sligro in Berkel en Rodenrijs speel jij een essentiële rol in onze Bezorgservice. Jouw verantwoordelijkheid? Het controleren, sorteren en registreren van de emballage die terugkomt van onze klanten. Jij zorgt ervoor dat de verpakkingen op de juiste manier worden gesorteerd en teruggaan naar de leveranciers of ons Centraal Distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs.

Wat bieden wij jou?
Naast een uitdagende en verantwoordelijke functie bieden wij jou als fulltime emballage medewerker bij Sligro in Berkel en Rodenrijs een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 10 km. Tijdens je pauzes kun je genieten van onbeperkt gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soup en fruit. En als je in de avond werkt, staat er zelfs een gratis avondmaaltijd voor je klaar.

Wie zoeken wij?
Als emballage medewerker is het belangrijk dat je efficiënt kunt sorteren en stapelen van emballage. Je hebt kennis van verschillende soorten verpakkingsmaterialen en kunt zorgvuldig controleren op beschadigingen. Daarnaast ben je fysiek sterk en in staat om zware objecten te tillen. Uiteraard werk je graag in teamverband en ben je een echte teamplayer.

Werktijden en locatie
Je werkt als emballage medewerker bij Sligro in Berkel en Rodenrijs van maandag tot en met vrijdag, van 10:15 tot 18:30. Een fulltime functie waarbij je jouw logistieke skills optimaal kunt benutten.

Wil jij deel uitmaken van ons gemotiveerde team en een belangrijke bijdrage leveren aan onze Bezorgservice? Solliciteer dan nu op de vacature van emballage medewerker bij Sligro!


Wat wij bieden
  • Een competitief salaris van € 13,80 - € 13,81 per uur;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
  • Onbeperkt gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soup en fruit tijdens je pauzes. Als je in de avond werkt, krijg je ook een gratis avondmaaltijd;
  • Aantrekkelijke extra's, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen, op leuke uitjes en op je aankopen bij Sligro!;
  • Leer meer op university.
Wat wij vragen:
  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het verwerken van emballage;
  • Je bent fysiek in staat om zwaar werk te verrichten;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare schoolPlaatsBerkel en RodenrijsWerkuren per week36DienstverbandenFulltime (startersfunctie)Salarisindicatie Tussen €13,80 en €13,81 per uur Verantwoordelijk voorAls emballage medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en verwerken van retourverpakkingen en emballage.Gepubliceerd op04-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in