+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.

Junior Technisch Manager Best

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Heb je een passie voor techniek en hou je van problemen oplossen? Dan is onze vacature perfect voor jou! Je komt te werken bij een bedrijf dat zorgt voor verenigingen van eigenaren. Je krijgt de kans om veel te leren en te groeien in je baan. Je werkt aan onderhoud en renovaties en praat met verschillende mensen, zoals adviseurs en aannemers. Op vrijdag ben je al vroeg klaar! Dit is je kans om in een leuk team te starten en aan je toekomst te bouwen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je altijd al de wereld willen veroveren met jouw technisch inzicht en probleemoplossende vaardigheden? Dan hebben we goed nieuws! We zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven professional die het team komt versterken.

Als jij een passie hebt voor techniek, een neus voor innovatie en de vaardigheid om complexe problemen op te lossen, dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Het gaat namelijk om een functie als Junior Technisch Manager. Een Technisch Manager heeft een gevarieerd takenpakket en jij gaat hierin ondersteunen. Zo kan je alle kneepjes van het vak leren en misschien wel uitgroeien naar een volwaardig Technisch Manager. Nogmaals willen benadrukken dat we opzoek zijn naar iemand met sterk affiniteit met techniek.

Om te starten krijg je een kleine portefeuille aan VvE’s. Oh we hadden nog niet verteld voor welk bedrijf deze functie is hè? Je komt te werken voor de leukste bedrijf in de omgeving Eindhoven dat zich dagelijks bezig houdt met het beheren van verenigingen van eigenaren. Je bent betrokken bij onderhoud en renovaties van de panden en zorgt ervoor dat alle eigenaren fijn kunnen leven en werken. Je onderhoud contacten met externe partijen. Denk aan adviseurs en bijvoorbeeld aannemers. En jij zorgt ervoor dat de projecten door de klant als prettig ervaren worden.

Laten we het financiële plaatje niet vergeten! Naast een leuke en leerzame functie bieden ze ook een leuk salaris tussen € 3000,- en € 3.300,- bruto per maand. Je wordt opgeleid om het vak te leren en bent dus volop bezig met je eigen ontwikkeling. Je krijgt ook nog eens 27 vakantiedagen per jaar en een werkweek bestaat uit 38,5 uur. Op vrijdag heb je om 15:30 uur lekker weekend!

Dus, ben je er klaar voor om de sprong te wagen? Wacht niet langer en laat ons weten dat je aan boord bent! Stuur ons even een appje naar Barrie 06-18479746 of bellen mag natuurlijk ook.

Dutch speaking required 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in