+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Voertuig- & Transportbeheerder, Fulltime, omgeving Beverwijk Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van transportbeheer binnen een afdeling die verantwoordelijk is voor het efficiënt en tijdig transport van diverse materialen. Als onderdeel van een hecht team, werk je aan het beheren en vernieuwen van het voertuigenpark met een focus op innovatieve ontwikkelingen zoals nieuwe brandstoffen en elektrische voertuigen. Een unieke kans om bij te dragen aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een voertuig- & transportbeheerder.

Waar kom je te werken?
De afdeling On Site Logistics verzorgt het transport van alle ruwijzer, plakken, rollen en blik en is daarmee verantwoordelijk voor een efficiënte en tijdige doorstroming van halffabricaten en eindproducten op en van het terrein. Verlading geschiedt per schip, binnenvaart, Shortsea en Deepsea, per trein, per truck en met containers. Als onderdeel van OSL is de afdeling VTM (Vervoer- & Transport Management) o.a. verantwoordelijk voor het verwerven en beheren van voertuigen (bedrijfswagens en industrie voertuigen variërend van heftrucks tot speciale voertuigen). Daarnaast beheert VTM contracten met logistieke dienstverleners (vervoerders) t.b.v. afdelingen op de site in IJmuiden. Op de afdeling VTM werken 10 medewerkers.

Waaruit bestaat jouw team?
Het team bestaat in totaal uit 5 man, waarvan je met 2 beheerders nauw samenwerkt. Daarnaast zal je ook contacten ontwikkelen met collega's over de hele site bij de verschillende fabrieken/afdelingen en contacten krijgen met leveranciers.

Wat ga jij doen?
Je ondersteunt je collega beheerders van de afdeling OSL VTM (Onsite Logistics; Voertuig- & Transport Management) bij het werven en beheren van industrie voertuigen en bedrijfswagens. Je analyseert voertuigdata, en rapporteert daarover. Daarnaast onderzoek je nieuw aan te schaffen voertuigen en/of technieken met vooral een innovatieve inslag (nieuwe brandstoffen, elektrisch, waterstof, etc.) Je hebt in/externe contacten. Denk daarbij aan leveranciers en producenten van voertuigen.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “voertuig- & transportbeheerder”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond technisch hbo diploma.
  • Ervaring met MS Office, SAP & Sportfir.
  • Affiniteit met voertuigen en het liefst ook kennis van voertuigtechniek.
  • Kritische blik & analytisch vermogen.
  • Een leergierige en gedreven persoonlijkheid.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bekende staalfabrikant gevestigd o.a. in de regio Beverwijk. Verdeelt over de verschillende fabrieken zijn er ongeveer 10.000 specialisten werkzaam. Een ieder in hun eigen vakgebied. Met z'n alle zijn ze er verantwoordelijk voor dat de organisatie in staat zal worden gesteld een grotere productiecapaciteit te behalen in de komende 2-3 jaar. I.v.m deze doelstelling zijn ze reeds begonnen met investeren.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in