+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Biervliet.

BBL Leerling Constructiewerker niveau 2 of 3 Biervliet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij aanleg voor techniek? Kun je wat je met je ogen ziet, met je handen maken? Werk je nauwkeurig en ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken? Dan is een leerbaan in de metaal iets voor jou! Wil jij een opleiding doen maar ook al geld verdienen?

Wat ga je doen?

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een leergierige en enthousiaste leerling, die via een BBL leer/werktraject een technisch vak wilt leren. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Het is een combinatie van leren en werken. Naast je baan ga je één vaste dag in de week naar school.

Als Leerling Constructiebankwerker ga je verschillende dingen leren zoals: Je past verschillende metaalbewerkingstechnieken toe, zoals knippen, buigen, snijbranden en lassen; Je zet verschillende onderdelen in elkaar;
Dus zoek je nog een praktijkbedrijf? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou! Je voert voornamelijk constructiewerkzaamheden uit in de werkplaats t.b.v. nieuwbouwprojecten maar ook montagewerkzaamheden t.b.v. de installaties bij onze klanten en onderhoudswerkzaamheden aan bestaande installaties. De leerling constructie (niveau 2 of 3) volgt één dag les aan het Scalda waar je de theorie van het vak bijgebracht wordt. Op de werkvloer leer je van collega's en je direct leidinggevende de kneepjes van het vak. Interesse? Mail of bel naar Sjakco de Braal, of bel/ app 06-82066117



Gevraagd

Functie-eisen

Wie ben jij? (Bijna) afgerond VMBO diploma; Affiniteit met techniek; Gemotiveerd om werk en leren te combineren; Inzet en motivatie is erg belangrijk!



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris is conform CAO Metalektro en bij goed functioneren behoort en vast dienstverband tot de opties! Daarnaast wordt je opleiding ook nog eens betaald!



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mobiele en vaste transportbanden voor het interne transport van uw bulk en stukgoederen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in