+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Gravenpolder.

BBL Leerling (Allround) Constructiewerker niveau 2 of 3 's-Gravenpolder

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij werken en leren in de richting Constructie en ben je op zoek naar een leuk leerbedrijf met veel afwisseling en een super leuk team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Voor dit bedrijf in de buurt van Goes zoeken we een Leerling (Allround) Constructiewerker niveau 2 of 3 voor het komende schooljaar. Jij bent een leerling die het leuk vindt om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren binnen de metaal. Wat ga je precies leren? In de eerste periode kijk en werk je zoveel mogelijk mee met alle verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf. Zo word je ook ingezet om de machines te leren kennen en bedienen als een soort operator. Daarna wordt er gekeken wat het beste bij je past en wat je het leukste vindt.

De werkzaamheden bestaan in het begin onder andere uit boren, tappen en schuren. Maar wil je meer leren en jezelf verder ontwikkelen ook die mogelijkheden zijn er bij dit bedrijf volop!



Gevraagd

Functie-eisen

Je hebt:

  • Een (bijna) afgeronde VMBO opleiding
  • Interesse in de techniek
  • Je bent gemotiveerd om werken en leren te combineren.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Jij gaat 1 dag in de week naar Scalda en de andere dagen werk je bij dit bedrijf en leer je alles in de praktijk. Je wordt op het werk begeleid door een van je collega's die je alles kan leren. Daarnaast komen wij regelmatig langs en hebben contact met school en je ouders over hoe het allemaal gaat. Je schoolgeld en boeken worden door Werk en Vakmanschap betaald en natuurlijk ontvang je ook gewoon salaris! Nadat je je diploma hebt bepaald heb je kans op een vast contract bij dit bedrijf in Goes. Meer informatie over werken en leren, de opleiding of het bedrijf? Vraag naar Michelle van Leerzem, 0115-649521 of app haar op 06-30023896 of mail



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Waar kom je te werken? Je komt in een hecht team terecht, elke vrijdag worden er frietjes gehaald en ze organiseren ook veel andere leuke dingen voor het team. Ook is de sfeer informeel en werkt iedereen mee in de Productie, er is geen verschil tussen kantoormedewerkers en productiemedewerkers. Dit bedrijf in de omgeving van Goes is specialist op het gebied van buiswerk en ze maken gebruik van de nieuwste technologieën. Ze leveren onder andere onderdelen voor de voedingsindustrie en de machinebouw.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in