+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bodegraven.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Bodegraven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Top Systems

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Maak deel uit van een dynamisch magazijnteam bij Top Systems! Hier werk je aan het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Je gebruikt handscanners om orders te picken en zorgt dat alles op tijd klaarstaat. Je werkt met een breed assortiment producten en hebt contact met verschillende afdelingen. Samen met je team zorg je voor een vlekkeloze logistiek. Dit is jouw kans om bij te dragen aan de groei van een innovatief bedrijf. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ontdek hoe het dynamische magazijnteam bij Top Systems zorgt voor een vlekkeloze logistieke operatie!
  • Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat dagelijks uitdagingen aangaat om tijdige verzendingen te garanderen?
  • Wil jij jouw vaardigheden in magazijnbeheer en logistiek inzetten om bij te dragen aan de groei van een innovatief bedrijf als Top Systems?
Dan heeft onze klant Top Systems een prachtige uitdaging voor jou in de rol van:

Logistiek medewerker | 32 - 40 uur per week

Bij Top Systems hebben ze een eigen magazijn met de ambitie om direct uit voorraad te kunnen leveren. Zo bestaat de voorraad onder meer uit het complete Victron Energy programma met gerelateerde producten. Het magazijnteam is verantwoordelijk voor de drie-eenheid ‘inslag’, ‘opslag’ en ‘uitslag’ van goederenvoorraden. Dit doen ze vanaf de goederenontvangst, het inventariseren van de voorraden tot en met het verzenden van de goederen. Dagelijks ervaar jij de uitdaging door met de handscanners orders te picken en het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat alles tijdig verzendklaar is. Je bent direct medeverantwoordelijk voor de dagelijkse pakket- en palletsverzending wat voor Top Systems een belangrijke rol is! Je maakt onderdeel uit van het logistiekteam bestaande uit drie medewerkers.

Een greep uit de werkzaamheden:
  • Je neemt inkomende goederen in ontvangst en draagt zorg voor de controle en de inboeking;
  • Je houdt dagelijks de voorraad van de pick locaties op niveau door verplaatsingen van de bulk- of de ontvangstlocatie naar de pick voorkeurslocatie;
  • Je controleert de orders met de verzamellijst, en verzorg het inpakken en gereedmaken voor verzending;
  • Je hebt dagelijks contact met logistieke collega’s en de afdeling sales support voor de afstemming van bestellingen met bijzonderheden;
  • Je houdt het overzicht op alle magazijnactiviteiten, waaronder het opgeruimd houden van het magazijn;
  • Je bent verantwoordelijk voor de correcte voorraad met de tussentijdse- en eindejaarstellingen. Hierbij is het belangrijk dat de voorraadboekingen correct worden uitgevoerd met de juiste aantallen;
Je draagt bij aan de groei van Top Systems door middel van de juiste en tijdige verzending van de bestellingen.

Gevraagd

  • Je hebt bij voorkeur een diploma reach-/heftruck chauffeur;
  • Je kunt uitstekend prioriteiten stellen en stelt de klant centraal in je handelen;
  • Flexibiliteit, enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel behoren tot jouw eigenschappen, en je beheerst de Nederlandse taal goed.


Bedrijfsomschrijving

De kracht van Top Systems zit in de kwaliteit, deskundigheid en technische ondersteuning. Sinds 2015 is het kantoor van Top Systems gelegen aan de rand van Bodegraven, naast de N11 en A12. Het kantoor heeft een moderne, innovatieve en duurzame uitstraling die past bij Top Systems. Naast het kantoor zijn hier ook het distributiecentrum en ons magazijn gevestigd.

Door de expertise en focus op de persoonlijke en vakinhoudelijke groei van de medewerkers, zijn ze vaak de eerste in de markt met nieuwe ideeën voor energie- en stroomoplossingen. De contact is zowel op de werkvloer als met onze klanten en leveranciers informeel. Er werken 33 medewerkers bij Top Systems met een open bedrijfscultuur waar de lijnen kort zijn! Er is volop ruimte voor ontwikkeling en initiatieven. Op donderdagmiddag sluiten ze de dag af met een borrel in hun eigen bedrijfscafé.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in