+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Medewerker Born

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je klaar voor een uitdagende rol als HR-medewerker in Born? Timing Uitzendbureau biedt jou de kans om 32 tot 40 uur per week een cruciale rol te spelen bij onze opdrachtgever. Je houdt je bezig met urenregistratie, controle van contracten en het verzorgen van het ziekteverzuim, waarna je inrolt in het voeren van gesprekken hieromtrent. Een werkdag bij ons? Dat is nooit saai! Je houdt je scherp bezig met de registratie van gewerkte uren en controleert nauwkeurig alle contracten. Ziekteverzuim is een belangrijk thema. Jij bent verantwoordelijk voor de registratie en de opvolging. Daarnaast ga je ook gesprekken voeren om samen tot een oplossing te komen. Ben jij de HR topper die we zoeken? Eentje met oog voor detail, hart voor het team en zin om aan de slag te gaan? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog! We kijken uit naar je reactie.

Wij bieden:

Kom jij het team verrijken als HR medewerker bij onze opdrachtgever in Born? Bij ons kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden: een salaris conform CAO en bij ervaring verdien jij meer. Tijdens jouw werkuren geniet je van gratis koffie en thee en parkeren is geen probleem, het is volkomen gratis! Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Houd je van leren en groeien? Dat zit je bij ons goed. Timing biedt opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden die bijdragen aan jouw professionele groei. Naast je harde werken, geloven we ook in de noodzaak van een goed werk-privébalans. Als HR medewerker bij Timing heb je een veelzijdige functie. Je houdt je bezig met urenregistratie, controleert contracten en verzorgt het ziekteverzuim. Na een inwerkperiode krijg je zelfs de kans om ziekteverzuimgesprekken te voeren. Klinkt dit als een functie voor jou? Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng binnen ons team. Solliciteer nu!

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een energieke HR medewerker voor onze opdrachtgever in Born. Ben jij een echte duizendpoot, klaar om, werknemers, uitzendkrachten en klanten te ondersteunen? Lees dan snel door om te zien of jij de topper bent die wij zoeken. Om succesvol te zijn als HR medewerker bij onze opdrachtgever is het belangrijk dat jij: - Een relevante opleiding op minimaal MBO+ niveau hebt afgerond of aantoonbare ervaring hebt;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden bezit, zowel in het Nederlands als in het Engels - Minimaal 1 jaar ervaring hebt binnen een HR-functie - Over sterke organisatorische skills beschikt en zorgvuldig kunt werken - Een flexibele instelling hebt, jij bent minimaal 32 uur per week inzetbaar Herken jij jezelf hierin en denk je dat deze functie perfect is voor jou? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

"Sta klaar om ons gepassioneerde HR-team bij onze opdrachtgever in Born te versterken! Met onze missie elke dag mensen aan een passende job te helpen, draag jij bij aan het verschil. Je werkt in een levendig team dat onderling sterk is verbonden, in een sfeer waar men graag bijdraagt aan elkaars succes. Jij vormt de ontbrekende schakel in ons hechte team. Maak deel uit van onze positieve impact en ontdek waarom dit bedrijf jouw nieuwe werkplek is! Pak je kans, we wachten op je!"
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in