+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

HR Medewerker Weert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om je carrière te laten stralen als HR-medewerker bij Solarge in Weert? Voor onze medewerkers ben jij het zonnetje in huis, want ze kunnen altijd bij jou terecht voor HR-gerelateerde vragen. Met verjaardagen of successen zet jij je collega in het zonnetje met een kaartje of een attentie. Je mag een divers takenpakket verwachten met voornamelijk operationele verantwoordelijkheden. Daarnaast sta jij in voor het reilen en zeilen van kantoor. Jij hebt garantie op een afwisselende functie met een salaris van € 2.500,00 tot € 4.000,00, 30 vakantiedagen (en de mogelijkheid om bij te kopen) en een thuiswerkregeling. Word jouw energie al opgewekt? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen!

In jouw functie ga je Anouk, onze HR-manager, ondersteunen met het bouwen, uitvoeren en bewaken van de juiste HR processen. Solarge zit in de overgang van start-up naar scale-up, daarom moet er nog veel georganiseerd en gefaciliteerd worden. Jij denkt hier graag in mee. Verder ben je operationeel verantwoordelijk voor de volgende domeinen:

  • Employee journey: Faciliteren en uitvoeren van alle HR-gerelateerde taken, vanaf de onboarding tot en met de offboarding van medewerkers zoals het opstellen contracten en indienstmeldingen in AFAS, verzorgen inwerktraject, checken nieuwe werkplek, faciliteren van de juiste bedrijfsmiddelen, introductie HR, beantwoorden van eerste lijn HR vragen (alles in het teken om potentiële en huidige medewerkers een warm en tevreden gevoel te geven)
  • Office Management: het eerste aanspreekpunt voor facilitaire zaken zoals catering, schoonmaak, koffie en bedrijfsmiddelen in afstemming met inkoop. Het bestellen van broodjes, boeken van reizen, zorgen dat het kantoor representatief is en het coördineren van bedrijfsactiviteiten zoals kwartaalmeetings
  • Administratie: contractwijzigingen, het beheren en optimaliseren van AFAS (eventueel samen met consultant AFAS), het onderhouden van digitale personeelsdossiers, HR gerelateerde rapportages maken, het verwerken van mutaties en alles klaar zetten voor de salarisadministratie, aanmelden verzekeringen en pensioen, toegankelijk maken en updaten van HR-informatie voor medewerkers zoals procedures.
  • Creatief: Het organiseren van kwartaalborrels en het mede organiseren van personeelsuitjes, zorgen voor attenties medewerkers, schrijven teksten voor interne communicatie
  • Verzuim: verantwoordelijk voor nauwkeurige ziekteverzuimregistratie en het bewaken van het ziekteverzuim conform de Wet Verbetering Poortwachter en coördinatie van het verzuimproces, overzichten van verzuim bezorgen aan de managers

Verder blijf jij goed op de hoogte van wijzigingen in de wet- en regelgeving, ontwikkelingen en veranderingen in de arbeidsmarkt, anticipeert erop en adviseert de managers en medewerkers indien nodig. Je past de vereiste procedures en onderwerpen in het personeelshandboek aan. Je stelt verbeteringen voor om de huidige HR-processen te professionaliseren en te stroomlijnen en bij te dragen aan lopende HR-projecten.

Jouw collega Anouk

Hi toekomstige collega! Ik ben Anouk Veenstra en ben sinds juni 2023 het avontuur aangegaan om HR op te tuigen bij deze ambitieuze club. Ik heb er alle vertrouwen in dat we bij Solarge een mooi en vooruitstrevend HR-beleid gaan neerzetten om medewerkers het beste uit zichzelf te kunnen laten halen. Je raadt het al…. Dit kan ik natuurlijk niet alleen! Ik kijk daarom alvast uit naar een nieuwe collega om samen iets moois te mogen bouwen.

Over Solarge

Solarge is gestart als R&D organisatie en zit momenteel in de transitiefase naar een productieorganisatie.Bij Solarge geloven we in de kracht van de zon voor een leefbare aarde. Het gebruik van onze zonnepanelen is een duurzame manier om stroom op te wekken. Onze zonnepanelen worden geproduceerd met een lage CO2-uitstoot en zijn vrij van PFAS. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar, zodat we alle grondstoffen opnieuw kunnen gebruiken. We versnellen niet alleen de energietransitie, maar maken hem ook duurzaam. Het materiaal is oersterk, 100% circulair en wordt geproduceerd in Nederland. In de toekomst willen we internationaal groeien. Wij staan aan de beginfase met ondertussen 50 medewerkers. Groei jij mee met ons?



Gevraagd

Als HR-medewerker bij Solarge in Weert, is het natuurlijk wel handig om je taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat je met plezier je werkt kunt doen:

  • Je hebt relevante HR-ervaring (liefst in een productieomgeving) en haalt energie uit operationele taken
  • Je hebt kennis van arbeidsrecht en wet verbetering poortwachter (wees gerust, we werken samen met een juridisch adviseur bij complexe vragen)
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur HRM-opleiding gevolgd
  • Je bent 32 tot 40 uren beschikbaar
  • Je spreekt goed Nederlands en Engels

Ben je verder accuraat, proactief, nieuwsgierig, kritisch en bijt je jezelf vast als je iets moet uitzoeken? Dan ben jij in onze ogen de ideale kandidaat.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als HR-medewerker bij Solarge in Weert, vinden wij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. We zorgen goed voor onze collega’s en daarom bieden wij jou het volgende:

  • Salaris tussen € 2.500,00 en € 4.000,00
  • Thuiswerkregeling met thuiswerkbudget en flexibele werktijden
  • Inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid om mee te groeien naar een scale-up
  • Pensioenregeling: 2/3 door werkgever
  • 30 verlofdagen plus de mogelijkheid om tot 8 dagen verlof bij te kopen

We stimuleren een gezonde levensstijl met een vitaliteitsbudget van € 100,00 per jaar. Lunch staat elke dag klaar, want we lunchen met zijn allen samen. Op donderdag voorzien we zelfs verse soep. Zet jij je graag in voor anderen? Dan krijg jij van ons de mogelijkheid om 1x per jaar een dag als vrijwilliger te werken onder werktijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in