+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.

HR Medewerker Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij net klaar met je HR opleiding en wil je starten in het vak? Dan hebben we iets heel leuks voor je. En waarom is deze functie nu zo geschikt voor jou? Nou, dat heeft een aantal redenen. Pak even een kopje thee en een koekje erbij. Dan nemen we je mee in een dag in je toekomstige baan.

Je start 's ochtends om 7 uur, ja, we weten het. Dat is vroeg, maar daar hebben we een verklaring voor. Deze functie staat namelijk open bij de beste bakker van Eindhoven en omgeving, en vroeg beginnen betekent ook op tijd stoppen; je bent namelijk om half 4 klaar. Dat is lekker! Iets later beginnen is ook bespreekbaar 😉

Jij bent DE ondersteuning voor de HR Adviseur en bent verantwoordelijk voor de operationele taken op gebied van HR. Je helpt met de werving en selectie voor de winkels en zorgt ervoor dat deze altijd goed bemand zijn. Jij zorgt ervoor dat alle administratie op orde is voor alle 150 medewerkers. Samen met de HR Adviseur voer je gesprekken met de medewerkers en zorg jij dat ze niks tekort komen. Het personeelshandboek is daarnaast up-to-date en voldoet aan alle punten van de CAO. Onder de administratie valt natuurlijk het opmaken van de contracten, de verlengingen, maar ook waarschuwingen als dat nodig is. Een perfecte baan om in het HR vak te stappen toch?

Naast een gezellige werksfeer en een paradijs van lekkernijen mag je natuurlijk meer verwachten. De standaard dingen zijn voorzien. Je krijgt netjes de apparatuur die je nodig hebt om je werk te doen. Daarnaast krijg je vakantiegeld, vakantiedagen en een nette reiskostenvergoeding. Daarnaast mag je maandelijks een mooi bedrag op je rekening verwachten; dit ligt tussen de €3200 en €4500 bruto op basis van fulltime.

Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor voor een kop koffie? Super! Je kunt contact met ons opnemen door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of een belletje te doen naar 040 711 40 70. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan mag je ook altijd een appje sturen naar Tessa; zij is te bereiken op het nummer 0619609081.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in