+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

HR professional regio Noord-Brabant & Limburg Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR in de regio Brabant & Limburg! Bij ons draait het om jouw professionele groei. Of je nu een starter bent of een doorgewinterde HR-professional, we willen je leren kennen en je ambities realiseren. Ontdek de diversiteit aan carrièremogelijkheden, van HR Business Partner tot Specialist in o.a. Compensation & Benefits. Ons toegewijde team staat klaar om je ideale baan te vinden. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen HR in de bruisende regio van Brabant & Limburg? Ons doel? Om jou persoonlijk te leren kennen en samen jouw professionele wensen en ambities te verkennen. We spreken dagelijks met diverse (nieuwe) opdrachtgevers en wellicht met zit jouw nieuwe werkgever hier ook tussen. Bij Rvdb geloven we in de kracht van diversiteit. Of je nu aan het begin van je HR-carrière staat of al jarenlange ervaring hebt als HR Business Partner, een generalistische Adviseur of als Specialist in bijvoorbeeld Compensation & Benefits, Learning & Development, of Recruitment, bij ons ben je aan het juiste adres.
Ons team staat klaar om met jou in gesprek te gaan, jouw ideale functie of volgende stap in kaart te brengen, en je een helder beeld te geven van de huidige HR-arbeidsmarkt en de beschikbare vacatures. We zijn hier om jou te helpen - of het nu direct is of in de nabije toekomst - aan een boeiende en bevredigende HR-positie.

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw HR-carrière? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Rvdb voor jou kan betekenen!



Gevraagd

Rvdb is een dienstverlener in HR met in totaal ruim 140 betrokken collega’s. Vanuit Eindhoven werken we, samen met onze collega’s in Amsterdam, al meer dan dertig jaar aan de ambitie om de HR sector verder te ontwikkelen en HR professionals en bedrijven duurzaam met elkaar te verbinden. Hier zijn wij sterk in, met ons eigen traineeships en community platform RAY.

Wij maken het verschil voor bedrijven die op zoek zijn naar advies en oplossingen voor HR vraagstukken of capaciteit. In een breed scala van branches, zoals retail, multinationals, industrie, overheid, met één verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.



Bedrijfsomschrijving

Registreer je bij Rvdb door op de ‘registreer en solliciteer’-knop te klikken. Een van onze recruitment consultants neemt contact met je op om een oriënterend gesprek in te plannen. In dit gesprek zoomen we in op wat jouw wensen en ambities zijn voor een toekomstige baan in HR. 

Sta je al ingeschreven bij Rvdb, maar is het al even geleden dat we contact hebben gehad? Ook dan kan je via deze weg je interesses doorgeven en nemen wij contact op voor een hernieuwde kennismaking.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in