+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Stage Civiele Techniek in de havens van Rotterdam Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van civiele projecten in de omgeving van de Rotterdamse haven tijdens je stage bij Dura Vermeer Haven & Industrie. Werk aan uitdagende projecten zoals tankterminals en hoogspanningsverbindingen, en maak kennis met de industrie. Bij ons, een familiebedrijf met een rijke historie, staat jouw ontwikkeling centraal. Ontvang een aantrekkelijke stagevergoeding, geniet van een goede werksfeer en leer van de beste in het vak. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Een stage bij Dura Vermeer is de leerzaamste manier om praktijkervaring op te doen die aansluit op jouw civiele/ infra opleiding. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie word je gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten in de havens van Rotterdam.

Dit wordt jouw stage

Bij Dura Vermeer Haven & Industrie bieden we ruimte voor een stagiair die zowel in de uitvoering als de werkvoorbereiding gaat meedraaien. Haven & Industrie werkt aan (civiele) projecten voor het Rotterdams havenbedrijf en particuliere klanten binnen de industrie.
De omgeving waarin je werkt is anders dan je misschien gewend bent vanuit je opleiding. We werken niet aan wegen en bruggen voor bijvoorbeeld gemeentes, maar in de industrie en dit is je kans om daarmee kennis te maken. Ga jij werken aan tankterminals, de bouw van logistieke hubs of aan de onderstations van hoogspanningsverbindingen? Zomaar een greep uit wat je tijdens je stage bij Haven & Industrie kan tegenkomen.

Meer bij Dura Vermeer

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier zit je op je plek
Dura Vermeer Haven & Industrie is gevestigd in de Botlek in Rotterdam. Dat wordt je standplaats, maar in de uitvoering beweeg je je tussen onze projecten. Je wordt op sleeptouw genomen door één van onze collega's maar krijgt zelf ook verantwoordelijkheid!

Dit breng jij mee

Om succesvol te zijn in je stage bij Dura Vermeer, ben je nieuwsgierig naar techniek, sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om wanneer nodig een inhoudelijke discussie te voeren met diverse stakeholders. Daarin kan je standvastig zijn en verkies je proactief boven reactief.

Je werkt zelfstandig en als je het even niet weet durf je te vragen. Je bent gewend vanuit een bepaalde structuur te werken maar kan zeker ook flexibel zijn in het uitvoeren. Je vindt het leuk om innovaties en ontwikkelingen op de markt te monitoren, te herkennen en van te leren.

Verder ben je:

  • Bezig met een HBO of WO opleiding richting civiele techniek of een vergelijkbare opleiding;
  • Beschikbaar in schooljaar 2024 en/of 2025;
  • Een rijbewijs is een pré.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen of een specifieke stagewens, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden je vragen graag of denken graag met je mee voor het invullen van je stagewens.

Dit bieden wij jou

  • Een mooie stagevergoeding van €650,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt en ruimte voor eigen initiatief;
  • De beste collega’s om het vak van te leren. Als familiebedrijf staan we voor elkaar klaar, wat zorgt voor een ongekend goede werksfeer!

Wil jij ook meer uit je stage halen?

Ben je ook nieuwsgierig naar een stage bij Dura Vermeer? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteer via onderstaande button. Nog vragen? Stel ze! Bel of mail onze Campus recruiter Caroline Albers via 06-81368998/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in