+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.
Laad meer vacatures

Frontend Developer Innovatief Webbureau Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m
  • Laptop

Vacature in het kort

Wij zoeken een Frontend Developer die van afwisseling houdt. Je komt in een team waar klantbeleving belangrijk is. Samen werk je aan verschillende, grote projecten. Geen standaard opdrachten, maar echt iets bijzonders. Je gebruikt JavaScript en Vue. In dit team is iedereen gelijk en wordt jouw mening gewaardeerd. Het is net een vriendengroep. Buiten het werk zijn er leuke activiteiten. Een gezellige sfeer is dus gegarandeerd. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een Frontend Developer met goede kennis van Vue.js om dit team van 11 man bestaande uit 2 Frontend developers, 2 mobile developers, 1 Android developer en 4 PHP (Laravel) programmeurs te versterken. Klantbeleving zal voor jou als Frontend Developer centraal staan en in kleine teams pak je projecten op die zijn gevormd uit de vraag van de klant. Wanneer je het leuk vindt, kan je hierbij veel in contact staan met de klant over wensen en mogelijkheden. Als Frontend Developer werk je aan projecten die enorm divers zijn. Ze zijn heel kritisch in het aannemen van opdrachten waardoor je zelden aan een 13 in dozijn opdracht, een eenvoudige webshop of website werkt. 

De technische stack bestaat uit JavaScript, Vue (Vuetify), Webpack en CORS. Er wordt van je verwacht dat je actief meedenkt over productoplossingen en mogelijkheden binnen het project, of het bedrijf zelf. Initiatief en inbreng wordt hier heel erg gewaardeerd. Sterker nog, jij als Frontend Developer bent medeverantwoordelijk voor het succes! 

De sfeer binnen het team kan worden gekenmerkt als een hechte vriendengroep met een gezamenlijke passie voor IT.  Iedereen is welkom en je mening wordt gerespecteerd. Er is hierdoor geen ruimte voor grote ego’s of solisten. Buiten het werk om wordt er een hoop georganiseerd waardoor de sfeer eigenlijk alleen maar beter wordt. 

Wil jij aan de slag met afwisselende projecten en hou jij ook niet van haantjesgedrag? Ben jij een gezelligheidsdier, teamplayer en woon je in de buurt van Boxtel? Lees dan snel verder!



Gevraagd

  • Minimaal 2 jaar ervaring met Vue.js; 
  • Je hebt ervaring met Webpack; 
  • Je kunt je inleven in de wensen van de klant; 
  • Je bent een sociale codeklopper die het leuk vindt om in een team samen te werken. 


Aanbod

  • Een informeel, ambitieus team waar je mee werkt aan verschillende projecten met de nieuwste technieken; 
  • Een salaris van €2.500,- tot €4.000,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Een goede pensioen- en reiskostenregeling; 
  • Flexibele werktijden; 
  • Laptop van de zaak; 
  • Gezellige team-avondjes met zo nu en dan een barbecue of kroeg-avond; 
  • Een prima bereikbare werkplek met voldoende parkeergelegenheid en op 10 minuten loopafstand van het treinstation; 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. ieder kwartaal een dag om nieuwe technieken en dingen uit te proberen op development gebied! 


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in Boxtel houdt zich al bijna twintig jaar bezig met uitdagende projecten zoals internet portals, mobiele applicaties, games en SaaS oplossingen. Er wordt meegedacht met de klant en advies gegeven, maar de wensen, ideeën en eisen van de klant staan centraal. Een groep sterke softwarespecialisten houdt zich dagelijks bezig met deze verschillende softwareprojecten. Zij onderscheiden zich van andere bureaus doordat ze zijn ontstaan vanuit de passie voor techniek. Ze zijn opgericht voor en door techneuten en dit is terug te zien in de uitstekende service- en dienstverlening: hands-on, praktisch én professioneel.  Het bedrijf voert innovatieve projecten uit, voor zowel kleine als grote bedrijven. Voorbeelden van projecten zijn een inhouse ontwikkeld mobiel betaalplatform waar veel api’s bij komen kijken, een platform voor intermediairs en voorraad systeem. Ook extra flexibiliteit en schaalbaarheid zijn uitdagingen die steeds terugkomen in projecten waar jij als Frontend Developer aan komt te werken. Een ander voorbeeld van een project is in samenwerking met een Hogeschool uit Brabant. Deze applicatie kan via Bluetooth studenten (anoniem) volgen. Hierdoor worden mensenstromen in kaart gebracht wat dient voor het optimaliseren van ruimte efficiëntie van locaties van de hogeschool. Bij conceptmatige projecten als deze worden door developers de grenzen opgezocht van wat er mogelijk is in het bouwen van applicaties. Deze gezellige groep vakidioten waar jij als Frontend Developer in terecht komt, hecht veel waarde aan innovatie en nieuwe technieken. Zo wordt er gewerkt met Laravel en Vue.js en wordt er ieder kwartaal een Code dag gehouden om bij elkaar te zitten om samen te innoveren en resultaten van zo’n dag te presenteren. Uiteraard wordt zo’n dag altijd afgesloten met koud bier en lekker eten. Er bestaat vrijwel geen hiërarchie tussen de werknemers en de werksfeer is informeel. Normaliter wordt er dagelijks een gezamenlijke lunch verzorgd en kan men daarna ontspannen tijdens een potje biljart. Het mooie kantoor in Boxtel is prima bereikbaar en op loopafstand van het NS-Station.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in