+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Test Frontend Engineer E-Commerce Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

In deze organisatie zoeken ze een Test Frontend Engineer die van aanpakken weet. Je gaat werken aan de kwaliteit van een belangrijke website voor digitale cadeaukaarten. Samen met een team van verschillende experts, zoals Designers en Developers, zorg je dat alles goed werkt. Je krijgt de kans om met de nieuwste technieken te werken, zoals React en NextJS. Je helpt ook mee om testen nog beter te maken. Je komt terecht in een team met mensen van over de hele wereld. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen deze veelbelovende organisatie zijn ze op zoek naar een gemotiveerde en gedreven Test Frontend Engineer die zijn verantwoordelijkheid neemt maar die ook zijn mannetje staat en houdt van eigen input. Binnen deze functie speel jij een cruciale rol in de kwaliteitsborging van de nieuwe toonaangevende website. Deze website is het wereldwijde platform voor digitale cadeaukaarten. Dit wordt onder andere gedaan met de moderne stack React, Flutter en NextJS14. 

Als Test Frontend Engineer maak je deel uit van het Scrum-team. Je zult nauw gaan samenwerken met de Designer, Product Owner en ook met de andere Developers in het team. Naast dat je testplannen en testcases ontwerpt, ontwikkelt en uitvoert, ga je ook de gebruikersverhalen analyseren op testbaarheid. Je werkt namelijk in een data gedreven organisatie. Als Test Frontend Engineer draag je bij aan de continue verbetering van de testpraktijken en processen.

De totale organisatie bestaat uit meer dan 50 mannen en vrouwen verdeeld over 14 nationaliteiten. De verhouding tussen man en vrouw is toevallig pas gemeten en uitgekomen op 48% vrouw en 52% man, perfect opgedeeld zou je kunnen zeggen! 



Gevraagd

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van React, Flutter en NextJS14;
  • Je beheerst de Engelse taal in woord- en geschrift. 


Aanbod

  • Salaris tussen de €3.500,- en de €4.500,- op basis van een 40-urige werkweek
  • Flexibele werktijden;
  • Gratis eGym-lidmaatschapsabonnement;
  • 28 vakantiedagen;
  • Concurrerend pensioenschema;
  • Gratis lunch, drankjes, gaming en/of sportuitdagingen;
  • Een diverse en multinationale werkomgeving;
  • Regelmatig feestjes en sociale evenementen.


Bedrijfsomschrijving

Wat ooit begon in 2012 met twee broers die beiden Software Engineering studeerden en een simpele prepaid giftcard is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale organisatie met ruim 50 FTE. De broers stonden met een giftcard in hun hand en dachten; dit kan allemaal veel gemakkelijker. Om deze reden hebben zij het bedrijf opgezet en momenteel zorgt de organisatie er nu voor dat vele betalingen digitaal kunnen worden uitgevoerd. Het idee is zo goed aangeslagen dat ze hun vlag en expertise wereldwijd in 30 regio’s hebben geplant. Dit hebben ze gedaan met hun verschillende digitale productgroepen. Hieronder vallen gift cards, online betaalmethoden en game keys die zij beschikbaar maken voor iedereen. Dit doen zij op basis van b2b en b2c.Het bedrijf is een moederbedrijf van verschillende e-commerce platformen en door de alsmaar toenemende groei zijn zij op zoek naar een ervaren Test Frontend Engineer die wat in zijn mars heeft.Binnen de organisatie worden ideeën gehoord, initiatieven beloond en er wordt naar je geluisterd als je wat te zeggen hebt. Daarbij voelt het team als een grote vriendengroep. Kortom; wat wil je nog meer?Het bedrijfspand waarin dit allemaal gebeurt is diep met hoge plafonds en ligt vlakbij het Vondelpark van Eindhoven, waar men vaak een wandeling maakt. De organisatie is plat, dit is te merken aan de Brabantse gezelligheid. Een borrel drinken met de directeur is bijvoorbeeld heel normaal.De organisatie biedt veel flexibiliteit, iedere ochtend begin je tussen 8.00 uur en 10.00 uur in de ochtend. Natuurlijk is dit in overleg met jouw lead van de afdeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in