+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Frontend Developer Financiële Sector (Medior) Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Frontend Developer voor deze high tech organisatie ga je aan de slag met het ontwikkelen van intuïtieve producten bestemd voor de crediteurenadministratie van (internationale) klanten. Vanuit het ERP systeem van de klant wordt data gehaald. Dit wordt geanalyseerd en gepresenteerd aan de klant om dubbel geboekte facturen en betalingen te voorkomen. 

De afname van het platform is echt gigantisch waarbij het bedrijf honderden projecten per jaar behandeld. De klanten voor wie zij werken zijn indrukwekkend. Zo kun je denken aan allerlei gerenommeerde organisaties in de zorg en gemeente sector maar ook aan organisaties als Eneco, Bol en ASML. 

Als Frontend Developer ga je aan de slag met het ontwikkelen van intuïtieve producten bestemd voor de crediteurenadministratie van deze internationale klanten. Daarnaast zal jij werken aan innovatieve UI/UX en pas jij best practices toe op gebied van high performance en testen. 

Je gaat nauw samenwerken met productmanagers, ontwerpers en backend-ontwikkelaars. Daarnaast krijg je dankzij de platte bedrijfscultuur ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kennis van Angular en TypeScript is hierbij van belang en zal je veel gaan gebruiken.  

Met het team zijn ze continue bezig met verbetering. Zo werken ze altijd met het nieuwste van het nieuwste en zijn ze ontzettend ambitieus. Binnen jouw team werken dan ook alleen collega’s met echt een passie voor het vak. Het team waarin je terecht zal komen bestaat in totaal uit 25 man, en is opgedeeld in drie verschillende ‘silo’s’; Data Integratie, Analyse Algoritmes en Customer Experience. Als Frontender zal je onder Customer Experience vallen. 



Gevraagd

  • Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring als Frontend Developer; 
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord- en geschrift; 
  • Je hebt ervaring met Angular en TypeScript. 


Aanbod

  • Een salaris van €3.000,- tot €5.000,- obv 40 uur; 
  • Bonus afhankelijk van prestatie; 
  • Pensioensregeling; 
  • Hybride werken; 
  • €0.23 ct kilometervergoeding; 
  • 25 vakantiedagen; 
  • Mogelijkheid om een NS Businesscard te krijgen; 
  • Een hecht team; 
  • Veel kennisdelingssessies; 
  • Leuke bedrijfsuitjes; 
  • Een fijne kantoortuin. 


Bedrijfsomschrijving

Dit vooruitstrevende bedrijf in Eindhoven ontwikkelt state-of-the-art systemen, waarbij ze meer dan 450 in-house ontwikkelde algoritmen en modellen gebruiken om grootschalige boekhoudkundige gegevens te onderzoeken. Ze richten zich op het analyseren van financiële data van klanten, zoals het identificeren van dubbele boekingen of betalingen, en bieden preventieve oplossingen via live dataconnectiepipelines. Hiermee loopt deze organisatie voorop in technologische innovatie. Bij deze organisatie kom je als Frontend Developer terecht in een dynamische cultuur. De focus ligt hier op het creëren van een inclusieve en motiverende bedrijfscultuur waarbij ‘work hard, play hard’ centraal staat. Werknemers worden bij dit bedrijf aangemoedigd om hun potentieel maximaal te benutten, en wordt iedereen in zijn of haar kracht gezet om zo het beste eruit te halen. In dit hoog presterende technologieteam heerst tevens een eerlijke en open bedrijfscultuur met een no-nonsense houding.  De sociale interactie in de organisatiecultuur bevorderd door middel van activiteiten, zo wordt er om de week op vrijdag een kennisdelingssessie waarbij hoogstaande demo’s worden gegeven. Daarnaast hebben ze gezamenlijke lunches, gezellige vrijdagmiddagborrels, spelen ze samen Dungeons and Dragons op donderdagavond, jeu de boules en hebben ze geregeld andere teamuitjes. De totale organisatie bestaat nu in totaal uit 100 man en is opgesplitst in twee takken. De Service tak is gevestigd in Amsterdam bij Schiphol en de Tech afdeling bevindt zich in het hartje van Eindhoven vlakbij het station. Het kantoor is modern en heeft verschillende kantoortuinen om in te werken. Je kan er daarbij ook voor kiezen om gewoon in een rustige ruimte te werken of in een ruimte waar juist wat meer wordt gekletst. Net wat je zelf prettig vindt. In de pauze gaat iedereen geregeld samen een rondje lopen met elkaar om lunch te halen. Werk jij graag aan high quality web applicaties en ben je graag helemaal up-to-date wat betreft technieken? Wil je daarnaast werken in een gezellig team van 25 techneuten, met veel kennis en allemaal een hart voor het vak? Dan ben jij hier als Frontend Developer aan het juiste adres!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in