+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige VVT Venlo en omgeving Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexibility Zorg & Welzijn Venlo

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Als verpleegkundige in de VVT ben je verantwoordelijk voor de directe verzorging van bewoners met een fysieke of psychische aandoening. Je staat de bewoners bij in hun dagelijks leven bij het aankleden, wassen en verzorgen van hun huid en nagels. Je observeert, observeert en begeleidt hen bij het uitvoeren van activiteiten, waaronder het helpen met dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, wandelen of sociale activiteiten. Bovendien voer je administrateur taken uit, zoals het bijhouden van patiëntpersoonlijke gegevens en het lopen van kunnen eigen registers. Als verpleegkundige in de VVT moet je voldoen aan bepaalde wettelijke en professionele normen en voorschriften.

Wat verwachten wij van jou.

Je moet een verpleegkundige diploma hebben, of een vergelijkbaar diploma in een medische of paramedische discipline, en in veel gevallen een specialisatie in de geriatrische of psychiatrische zorg hebben. Je moet bekend zijn met het dagelijks beheren en evalueren van de welzijn van bewoners en het beheer van medicijnen. Je moet empathisch en tactvol zijn en in staat zijn tolerantie uit te oefenen. Tenslotte moet je goede communicatieve, organisatorische en administratieve vaardigheden hebben.

Diverse teams, waar ligt jouw hart?
Binnen Flexibility werken wij met diverse opdrachtgevers. Heb jij affiniteit en ben jij een expert in het bieden van begeleiding van ouderen met verminderende cognitieve vaardigheden of heb jij expertise op gebied van somatische, complexe en palliatieve zorgvraag geef dit dan aan in je motivatie.

Wat bieden wij jou.

Wanneer je bij ons komt werken in deze functie krijg jij een contract volgens het ABU en worden de uren in overleg bepaald. Het salaris is conform ABU periodieke indeling is afhankelijk van kennis en ervaring. Jij bepaald je eigen aantal uren en eigen werktijden. Of je nou een nachtvlinder of een vroege vogel bent! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in