+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Accountmanager Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

LKQ Fource

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.632 - € 4.938 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jij bent een autoliefhebber in hart en nieren en jouw kennis van automaterialen is werkelijk ongeëvenaard. Wij hebben fantastisch nieuws voor jou! Want als junior accountmanager bij LKQ in Breda kun je dagelijks bezig zijn met jouw passie voor automaterialen. Je kunt er eindeloos en ongelimiteerd over praten zonder er genoeg van te krijgen! Jouw klanten adviseer en ondersteun je bevlogen als je bent. Voor jou staat de klant altijd op de eerste plaats. Jij bent de sleutel tot het realiseren van win-win situaties. Je werkt met een diverse groep klanten en krijgt de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen binnen onze internationale organisatie. Hier kun je jouw expertise inzetten en groeien als professional in de automotive branche. En dat is nog niet alles! Naast een mooi salaris tussen € 2.632,21 en € 4.938,55 bieden wij uitzicht op een vast contract en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen om bij te tanken, en zelfs een representatieve auto waarmee je in stijl kunt rondrijden. Dat is nog niet alles… Start de motoren!

 Onderweg  
Als junior accountmanager bij LKQ in de regio Breda, ben jij dé specialist op het gebied van automaterialen. Jij hebt een ongeëvenaard talent om naar de behoeften van jouw klanten te luisteren en hen de aandacht te geven die ze verdienen.
Jouw succesformule? Het slim inzetten van garageformules, programma's en opleidingen om zo jouw klantenkring verder te laten groeien. Met jouw uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van banden, olie en andere automaterialen, verhoog jij niet alleen de omzet, maar ook het rendement van jouw regio. 
Jouw winnaarsmentaliteit brengt jouw team naar nieuwe hoogtes en laat de concurrentie mijlenver achter zich. Jij bent klaar om punten te scoren en het verschil te maken bij LKQ in Breda. Met jouw passie en gedrevenheid zorg je ervoor dat jouw klanten de beste service en producten ontvangen, terwijl je tegelijkertijd bouwt aan sterke en langdurige relaties. 
Bij LKQ krijg je alle ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt samen met een gemotiveerd team van professionals die streven naar succes en altijd voor elkaar klaarstaan. Hier krijg je de kans om jouw talenten te laten zien en jouw passie voor automaterialen in te zetten voor het gezamenlijke succes van het team. 

•    Je maakt afspraken over afnamevolumes en prijs- en leveringscondities binnen de gestelde richtlijnen en rapporteert de voortgang in ons CRM-systeem, zodat we altijd op de hoogte zijn van de klantsituatie 

•    Je woont productpresentaties bij om inhoudelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt 

•    Op dagelijks niveau bedenk je waar jouw klanten zich bevinden. Jij weet wat ze leuk vinden en waar jij ze mee kunt helpen. Daarom bezoek je regelmatig evenementen en fungeert hierbij als de gastheer voor jouw klanten, zoals:     

Diverse vakbeurzen, fabrieken van leveranciers in binnen- en buitenland, evenementen, zoals Formule 1, TT-races en karten, voetbalwedstrijden in de business seats en skyboxen van LKQ, Jaarlijkse verrassing bij de monteurs van klanten in 1 van onze snackwagens. Lokaal organiseer jij samen met de vestigingsmanager een openhuis of een goed geregelde barbecue

Voor jou betekent succesvol zijn op het moment dat jij jouw klantenkring weer hebt weten uit te bouwen en daarbij ook de omzet hebt weten te vergroten. Dit lukt natuurlijk alleen maar doordat je zeer goede producten verkoopt waar jij echt op kunt bouwen. Deals sluiten maakt dit uiteraard wel gemakkelijk. 

Meer over LKQ
LKQ Benelux France is onderdeel van LKQ Corporation. Vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk leveren wij  zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Wij leveren aan onze opdrachtgevers secuur en razendsnel. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie. Wij staan nooit stil en zijn constant op zoek naar nieuwe kansen in de markt. 

Wij zitten in een sector die de komende jaren een transformatie ondergaat. Dat betekent… Een dynamische veranderende organisatie waar tal van doorgroeimogelijkheden zijn. Samen met onze klant weten we wat er leeft op het gebied van automaterialen. Ook als het gaat om banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en equipment. Jouw expertise, dáár zitten wij op te wachten! Samen vormen we een gesmeerd team.
 
Jouw collega’s
Binnen jouw team vind je niet alleen een gepassioneerde commercieel manager, maar ook andere gedreven collega accountmanagers. Als junior accountmanager bij LKQ rapporteer je rechtstreeks aan de commercieel manager. Zodra je de deur binnenstapt, voel je de bruisende energie en het enthousiasme van het salesteam. Het is een hechte groep collega's die elkaar graag ouderwets ondersteunt en voor elkaar klaarstaat! 
We maken het nog leuker want samen vieren jullie niet alleen successen, maar jullie organiseren ook teamuitjes waarbij plezier voorop staat. En raad eens? We zijn op zoek naar iemand met een extra dosis enthousiasme om onze teamuitjes nóg leuker te maken dan het al is. En dat is met jou!

Jouw competenties 
Als junior accountmanager bij LKQ in Breda, ben jij een geboren ondernemer. Met jouw gedrevenheid, enthousiasme en uitstekend inlevingsvermogen weet jij de klanten op een buitengewoon niveau aan te voelen. Tegelijkertijd bekijk je de wereld met een scherp commercieel oog, waarbij je altijd onze belangen vooropstelt en behartigt. En daarbij:

-    Minimaal hbo-werk- en -denkniveau 
-    Ervaring in een sales buitendienstfunctie 
-    Kennis van de automotive branche 
-    Ervaring met het creëren van new business  
-    Goede communicatieve vaardigheden 
 
Wij bieden jou: 
Als junior accountmanager bij LKQ in Breda sta je voor een uitdagende en dynamische baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Met een gevarieerde klantenkring is er altijd volop afwisseling in je werkzaamheden. In een zelfstandige baan als junior accountmanager is flexibiliteit natuurlijk heel belangrijk. Daarom geven wij jou de vrijheid om je eigen werktijden in te delen. Maar dat is nog niet alles:

•    Een uitstekend salaris passend bij jouw werkervaring tussen € 2.632,00 en € 3.750,00 met een goede bonusregeling   
•    Zicht op een dienstverband met een vaste aanstelling  
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (met bijkoopregeling), korting op verzekeringen, auto, mobiel, laptop
•    Voldoende doorgroeimogelijkheden en de kans om je verder te ontwikkelen door opleidingen en trainingen  
•    Personeelskorting en mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness 
 
Jij bent enthousiast 
Wij kijken ernaar uit om samen met jou de weg naar succes in te slaan!
Dus, stap in de driver's seat en maak het verschil bij LKQ in Breda. Laat jouw kennis, skills en winnaarsmentaliteit zien en word onderdeel van ons dynamische team!
Wij kijken ernaar uit om jouw succesverhalen te delen en samen te groeien bij LKQ.
Stuur ons dan jouw cv en motivatie via de button ‘Solliciteer nu'. Vragen? Stel ze aan Gerben van Ooijen, regio sales manager telefoon 06-507 305 83.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in