+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

SENIOR CONSULTANT Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als Senior Consultant heb je al de nodige ervaring binnen het mooie vak van arbeidsbemiddeling. Je ziet dit dan ook als een echt vak wat je nog steeds met veel passie en toewijding uitvoert. Je haalt een kick uit het opzetten van new business, maar krijgt tegelijkertijd ook veel energie uit het uitbouwen van key accounts. Je vindt het geen probleem om onderhandelingen uit te voeren op hoog niveau om uiteindelijk een win- win situatie te creëren. Je bent in staat verder te denken dan de standaard oplossingen en profileert je als strategisch partner. Binnen ons team dien je samen met andere ervaren consultants als rolmodel of soms zelfs mentor. Je begeleidt in dit geval anderen om hun persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid te vergroten. Je laat anderen delen in opgedane deskundigheid en doet dit schriftelijk, coachend, presenterend of door het geven van (leer)opdrachten. 

Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk en ben hierop aanspreekbaar. Je kent je eigen sterktes en zet deze optimaal in om de beoogde resultaten te behalen. Je bent zelfsturend en plant je eigen activiteiten, middelen en tijdspad.

Je geniet van het succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Het delen van dit succes met je collega’s motiveert je om nog meer successen te boeken: Together Everyone Achieves More.



Gevraagd

Je bent als persoon zelf startend, daadkrachtig, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed omgaan met vrijheid. Je ken je eigen sterktes en zet deze optimaal in om de beoogde resultaten te behalen. Je bent consistent in resultaten en activiteitenniveau. Naast een HBO werk- en denkniveau heb je een commerciële instelling en zijn je drive om te slagen en je mentaliteit de belangrijkste voorwaarden om een succesvolle Sr. Consultant te zijn bij 10 Select.

Aanbod

Naast een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, ontvang je een vast contract met een uitstekend salaris tussen de 3.500,- en 4.500,- bruto per maand. aangevuld met een uitzonderlijke bonusregeling zonder maximum. Een auto van de zaak die past bij je rol maakt onderdeel uit van het totaalpakket. Tenslotte vier je samen met het team regelmatig successen in binnen- en buitenland.

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2010 is 10 Select een snelgroeiende, enthousiaste en zeer gedreven club die mensen helpen, kwaliteit, commercie, eigen verantwoordelijkheid, willen winnen en humor hoog in het vaandel hebben staan. Je hebt de kans om mee te groeien met het succes van ons bedrijf. 

Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden om met ons mee te groeien en vorm te geven aan jouw carrière op één van onze vestigingen in Breda, Antwerpen, Eindhoven en Rotterdam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in