+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Digital Marketeer (B2B) in het hartje Breda Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Digital Marketeer krijg jij de sleutelrol bij het ontwikkelen en verfijnen van marketingcampagnes om nieuwe leads te genereren voor onze sales collega’s. Samen met je team bepaal je de strategie en geef je vorm aan de uitvoering ervan. Je bent niet alleen gericht op het versterken van onze merk- en communicatiestrategie, maar je bent ook actief betrokken bij praktische taken. Het opzetten van nieuwe campagnes en het voortdurend verbeteren ervan is jouw expertise. Jij bent degene die advies geeft over het optimaliseren van landingspagina’s en aanmeldflows, of je implementeert deze zelf. Bovendien ben je de drijvende kracht achter campagnes op platforms zoals LinkedIn, Google of Meta, die naadloos aansluiten op e-mailcampagnes.

Als ervaren digital marketeer ben je vertrouwd met data, en al jouw optimalisaties zijn gebaseerd op grondige metingen en analyses. Daarbovenop blijf je constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, altijd op zoek naar nieuwe kansen om innovatieve tests uit te voeren.



Gevraagd

  • Minimaal een jaar ervaring als online marketeer (B2B) of in een vergelijkbare functie.
  • Proactief, zelfstandig en de moed om het voortouw te nemen.
  • Ervaring met advertentieplatformen zoals Meta, Google of Microsoft.
  • Enthousiasme voor het uitvoeren van experimenten en het ontdekken van datagedreven optimalisaties.
  • Vloeiend Nederlands sprekend en comfortabel met Engels als voertaal in de organisatie.


Aanbod

  • Een positie in een gezellig en enthousiast team, waarbij ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.
  • Een kantoor gelegen in het bruisende hart van Breda.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
  • Een uitgebreide lunch op kantoor, met daarnaast gezellige sociale activiteiten, een voordelig sportabonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage voor jouw welzijn.
  • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring en rol.
  • Aanvullend 25 vakantiedagen, een solide pensioenregeling en de optie om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
  • Een werkplek bij één van de beste werkgevers van Nederland, beoordeeld met een indrukwekkende score van 4,9 uit 5 volgens Indeed, en natuurlijk bevestigd door al onze enthousiaste collega's.

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden? Aarzel niet langer en stuur direct jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever ambieert om dé ultieme bestemming te worden voor consumentenservices in heel Europa. Deze visie wordt gerealiseerd via diverse vergelijkings- en dienstenplatformen die zich uitstrekken over het gehele Europese continent. Momenteel zijn ze operationeel in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië, en er liggen ambitieuze plannen op tafel om verder uit te breiden naar andere Europese landen.Vanuit ons dynamische kantoor in Breda leggen we actief verbindingen tussen partners uit verschillende landen en geïnteresseerde consumenten. Ons streven is om vraag en aanbod perfect op elkaar af te stemmen. De variëteit aan dienstverleners is indrukwekkend, van de ideale makelaar tot de meest bekwame schilder.Als gepassioneerde schakel in dit geheel brengen we deze diverse aanbieders van diensten en producten samen, waardoor we de consumentenervaring naar ongekende hoogten tillen. Sluit je aan bij ons in deze opwindende reis om de wereld van consumentenservices in Europa te transformeren!Het bedrijf vind dat een werkomgeving waar cultuur, good vibes en teamspirit centraal moet staan!  Onze opdrachtgever biedt een inspirerende plek met een ambitieus team van marketingspecialisten. Of het nu gaat om Search Engine Advertisement, Social Media, Data of B2B, iedereen blinkt uit in zijn eigen specialiteit. Verantwoordelijkheid, vrijheid, data-gedreven keuzes en proactiviteit zijn hier de norm. Plezier staat bovenaan onze agenda, met een pooltafel, bar, pingpongtafel en zelfs een karaoke set om het extra gezellig te maken! Werk is niet alleen productief, maar ook gewoon leuk bij ons. Sluit je aan en maak deel uit van ons enthousiaste team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in